Cugulibinnazzz Kızlar merhaba 2 oğlum var,bidaha hamileyim cinsiyeti henüz ogrenmedim, ben hep sağ da hissettim, 2 oglumuda sağ da hissetmiştim sağ da hissedip kızı olan var mı😁♥️
deletedmom43191 Cugulibinnazzz sağ veya sol ile cinsiyetin. Alakası yok benim sağ tupum yok mesela solda hamile.kaliyorum hem kızım.hem oğlum var
Dolunay_dolunay Cugulibinnazzz hep solumda hissettim sol kasığım ağrıdı şişti ama şu an ortalarda geziyor bu sağda solda olma olayı bebeğin duruşu mu oluyor ? Eltimin oğluşu olcak hep soldaydı hala solda 😇
Cugulibinnazzz deletedmom43191 çok teşekkür ederim cevapladiginiz için aydınlanmış olduk 🤩bir süredir sürekli duyuyorum merak ettim sorayım dedim 🥰
Cugulibinnazzz miroscumm hep sağ tarafa kramp giriyor hep sağ tarafında kasılma oluyor ağrı oluyor ❤️
Prensess33 Cugulibinnazzz üçüncü gebeliğim ucunude solda hissettim iki kızım var şuan oğluma hamileyim üçüde ayniydi
gizzzy35 Cugulibinnazzz Bende bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. 2. Oğluma hamileyim ikisini de solumda hissettim hep 😊