Tuba2144 Özel Kapadokya hastanesi giriş ücreti 1150 merak edenler için yazıyım, ama doğum ücretini hakkında bilgim yok sizin varsa söyleyin
Nilaydin Tuba2144 suda doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba yani diğer doğumlarla farkediyor mu fiyat olarak
hamcokelek33 Tuba2144 yaaa ben de kapadokyadan takipliyim, sibel hocaya gidiyorum. Ben aşağıya danışmaya sormuştum acaba yanlış mı anladım 40bini
Bebiikk Versada normal doğumda spinal isterseniz (prenses doğum olarak geçiyormuş) 25 bin+10 bin dediler
Parinas Bebiikk zamlı fiyat mı bu yaa bende epidural istiyorum ilk 2 doğumum öyleydi. Her doktor aynı fiyat mı acaba sezen hocaya gidiyorum ben
Bebiikk Parinas doktor ismi sormadılar muhtemelen her doktorun doğum ücreti aynıdır, bende cem beye gidiyorum bu hafta sordum daha yeni fiyat
Parinas Nilaydin cidden mi yaa. Ben hiç sormadım ama özellerde hep olur diye biliyordum. Üzüldüm şu anda Kapadokyaya soracağım bi de
Parinas Nilaydin soruşturdum epidural versada varmış Kapadokya’da yokmuş. Ama versadaki doktor da önermiyor. İlk 2 doğumumu epidural yaptım hiç bir sıkıntı olmadı niye önermiyor acaba🤔