2boysmother Minikturtageliyor hayırlı olsun canım amin inşallah 🥰 83 iken öğrendiğinde 1 hafta mı bekledin hiç kan vermedin mi
Minikturtageliyor 2boysmother normalde dayanamazdım ama bekledim. Hem sağlık ocağı uzak, doktorda bekle deyince bekledim ☺️
Hasret18ayaz 2boysmother 7.39 ile öğrendim oğlum 3 yaşında hatta 7.39 dan bir gün önce 2 di önemli olan 2 günde bir iki katı artmasi
anneoluyorumm13 2boysmother anlamlı değil demesinin sebebi henüz kadın doğum için erken olduğu için olduğunu düşünüyorum 2 hafta sonra verdiğinizde 1000 lerde çıkar büyük ihtimal hem kadın doğum muayene eder kesesi gözükür diyedir ☺️
MerveDkc35 2boysmother düzenli bir kadın doğum uzmanın varsa ister diye biliyorum sağlık ocağından bilgim yok 🙄 ben 1 kere beta verdim sonra kontrole gittim çünkü
SSumeyyeeee PortakalOrdaKal inşallah hayırla haberler alırsınız bundan önce düşük yapmıştım artık çok bunalmıştım öyle bi anda geldi işte çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Asi89 miroscumm hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ilk kadın doğuma mı gittiniz yoksa sağlık oçağında kan mı verip sonra mı gittiniz
miroscumm Asi89 3 kere saglik ocaginda kan verdim duzenli artinca vermedim ben 3+6 da ogrendim 5+2 de gittim doktora
2boysmother miroscumm şuan bizde 4 haftaya gireceğiz pazar akşamı kan vermiştim 82 ile öğrendim. Yarın akşam da vereceğim inşallah
2boysmother Ozgeee22 pazar akşamı 82 ile öğrendim yarın tekrar gideceğim bakalım inşallah güzel haberler alırız 🙏🥰
ikibebisannesii_45 2boysmother ben adetime 3 gün kala 16.2 yle öğrendim. Hiç doktorumun yanına gitmedim. E nabızdan kontrol ettim. Haftada bir defa kan vermeye gittim.3. Kan verişimden 5 gün sonra falan bebeği görmeye gittim