Cleanfamilygirl Kızlar 2 şubatta ovülasyonda pik gördüm bu sabah test yapayım bir dedim anında çıktı diyebilirim markası softtec gidip kan vermeye korkuyorum 🥹♥️ daha önce yalancı pozitif gören oldu mu acaba bu markada
deletedmom43191 Cleanfamilygirl baya pozitif çıkmış ya yalancı olacağını zannetmiyorum git kan ver 🥰🥰🥰 hayırlısı olsun insallahhh
ElifMasalll Cleanfamilygirl yaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza bence var inşallah vardır yanıltmasın Rabbim ama baya belirgin kan verin ..
Esragediz Cleanfamilygirl canım gayet net çıkmış çizgiler hiç korkma kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın 🥰🤍
mucizemom8 Cleanfamilygirl ayyy bu marka yalancı pozitif vermiyor hayırlı olsun inşallah 🙏 darısı başıma ♥️
TuseeemZ Cleanfamilygirl ayyy aşılama için kontrolüm var şuan hazırlandım çıkmadan bi bakıyım dedim sizi gördümm ve çookkk mutlu oldum adınıza bu kadar net yalancı pozitif olucağını düşünmüyorum bence kesinlikle hamilesinizzz hemen kan veriinnn ❤️❤️❤️❤️❤️
Cleanfamilygirl Rapunzelll6333 bende aylardır bunu alıyorum hiç görmemiştim ama yine de korkuyorum kanda negatif görmekten 🥹
Cleanfamilygirl deletedmom43191 sağlık ocağındaki doktorum da bıktı benden kaset test yapıp kan vermeyi düşünüyorum yarın sabahtan 🌸
deletedmom43191 Cleanfamilygirl devlet hastanesine git orda yaptır ücretli vezne oluyor ona git test istediğini söyle 30 50 TL karşılığında ogrenirsin
Cleanfamilygirl deletedmom43191 burada yapmıyorlar daha önce defalarca gittim kaza dışında gelenlere gebelik testi yapmıyoruz diyorlar 🥲
Cleanfamilygirl mucizemom8 ay inşallah umarım isteyen herkes en kısa sürede kavuşsun şuan ne diyeceğimi ne yapıcağımı bilemiyorum 🥲💖
mucizemom8 Cleanfamilygirl amin canım bebişin seninle inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️ ben o teste de hiç yalancı pozitif görmedim bence yalancı pozitif değil 🌸
Cleanfamilygirl mucizemom8 amin çok teşekkür ederim 🌸💖 inşallah öyledir de 14 şubatta bize güzel bir hediye olur kendileri 🥲🐣
Cleanfamilygirl TuseeemZ gününüz beklentileriniz dilekleriniz hepsi kabul olsun inşallah siz benim adıma sevindiniz benimde sizin adınıza sevinceğim bir gün olur herşey yolunda ve istediğiniz gibi olur diliyorum ki 💖🌸 teşekkür ederim 🥹
Cleanfamilygirl ElifMasalll çok teşekkür ederim inşallah bu kadar hiç net görmeyi beklemiyordum umarım kandada çıkar🧚🏻♀️💖