Emine_Duru Emine_Duru Şubatın 2 si adet olcakdım olmadı Ayın 3 4 şubat test yaptım silik çizgi cıkdı 7 sinde kan verdim 17.57 9 unda 55.040 11 inde 122.06 çıkdı
Cleanfamilygirl Kubusnn bakalım yarın belli olucak bende şaşırdım zaten testte çok koyu çıkmıştı bende ilk ona şaşırmıştım testi o kadar koyu görünce betaya şaşıramadım ama meraktayım bende 😂🥰🌸
Emine_Duru Kubusnn valla bende ilk defa yaptım ilk iki gün silikdi sonradan koyulastı silik cizgiden koyu cizgiye dönüyor koyu cizgide oldugunu belirtiyormuş bende dört günü değerlendırdım
Kubusnn Emine_Duru ben bırakmıştım ovulasyon testini 3,4 tane eskiden kalmıştı hamile miyim diye adet günümde yaptım pik gördüm o akşamı değerlendirdim diğer gün pik değildi zaten
Emine_Duru Kubusnn benim kaç aydır denesik olmuyor diye bu ay almıştım zaten içinde 5 tane var valla hepsini ettim hepsinde cift cizgiyi gördüm bide ben pcoslu oldugum için bazen adet günü değişiyor bakalım pazartesi kadın doğuma gideceğim
Kubusnn Emine_Duru bende de pcos var daha önce denediğimde testleri hiç pik görmemiştim sizin pik olduğu zaman t çizgisi c’den belirgin daha koyu çıkmış mıydı 🥹💖
Emine_Duru Kubusnn evet canım ovulasyon testi işimi kolaylaştırdı bide klomen kullandım gecen ay ben doktor yazmıştı çok şükür Rabbim nasip etti
Kubusnn Emine_Duru bu aralar tek fark ettiğim şey pcoslular hamile kalıyor ovulasyon testi ile hemde 💖💖 🧿