100924 Annekuzusu06666 gözlerim kapanıyor artık kucağımda uyudu şuan yerine koymaya cesaretim yok ya uyanırsa diye 😂
Enesvezeynebinannesi Annekuzusu06666 bendeee uyuyamıyorum.kaç hafta oldu uyku düzeni kalmadı.şuan 38+5 iz.uykusuzluk tek sıkıntım diyebilirim 😔 gün içinde kötü oluyorum uykusuzluktan
Annekuzusu06666 Ezgiisell bu hamileliğim acaip farklı ben oğlumda ilk üç ay devamlı uyuyodum bu da tam tersi hiç uyuyamıyorum
Gunay_Rzayevaaa 100924 bebegi ne kadar kucakta sallarsan ona o kadar yetişemezsin. Ilk bebek tecrubem. Bebeyinizin vaktindde aktiv bebek olmasıni vaktinde emekleyib yürûmesini istiyorsunız kucağınıza alıştırmayın. Zor oluyor ssonra
Annekuzusu06666 Gunay_Rzayevaaa maşallah iki yaş atağı oluyor ya inanki allah canlarını sağ etsin gebelik daha zor şimdiden baş ağrısı nefes darlığı çarpıntı uyutmadı
Annekuzusu06666 Gunay_Rzayevaaa inanki hayırlısıyla doğsun ben razıyım bu hamileliğim canı sağolsun acaip zor geçiyor bide panik atak da eşlik ediyor tabi buna
100924 Gunay_Rzayevaaa emerken uyudu o yüzden kucağımdaydı geceleri emmek için uyanıyor emerkende tekrar uykuya dalıyor