aleynnnnaaa Kızlaaarrr fetal dna verip cinsiyet öğrenen var mı aranızda 10 haftalığım salı günü testi vericem öğrenip doğru çıkan var mı aranızdaaa 🙏🏻🙏🏻
Ayshababy aleynnnnaaa ben yurt dışındayım canım 12 haftalıkta verdim 10 gün içinde çıktı cinsiyet kız çıktı ultrasondada kontrol etik kız yanılma yaşamadım
gecegunduz aleynnnnaaa doğru çıkan derken ); zaten fetal dna testinde karışıklık vs olmaz ise yanılma payı yok hiç duymadım yani genelde doğru sonuç veren en güvenilir test budur cinsiyet için de aynı şekilde
Melsss aleynnnnaaa evet canım bende Fetal DNA yaptırdım oda erkekti , sonradan ultrasondanda belli olmuş oldu sağlıkla gelsin oğlum 💙 çocuklarımız inşallah 🙏
gecegunduz Ayshababy ama evet işte dediğin gibi firma ile alakalıdır o da 😕bende bir keresinde okumuştum buradan yanlış sonuç çıktı diye altına bir kaçı daha aynı firmadan yapıp sorun yaşadığını yazmıştı benim demek istediğim eğer karışıklık falan olmaz ise sonuç muhtemelen doğrudur
Ardennnnn Arkadaşlar fetal DNA testini neden vermistinoz riskli mi çıkıştı benim ikili tarama riskli çıktı o yüzden fetal DNA verdim daha bugün sabah geldiler kan alamya nasıl 15 gün gecicek bilmiyorum
Ayshababy Ardennnnn canım normalde dokturum dırek fetal dna önerdi ikili test falan hiç istemedi yanılma stres olunmasın diye iyikide öyle yapmiş
Ardennnnn Ayshababy valla benimde 180/1 çıktı yani riskli mahvolduk ikinci çocuğum ilktede böyle bişi yasamayinca … Şimdi bekliyoruz nasıl geccez zaman bilmiyorum insAllah sonuclarim iyi gelirse bende 3lu ve 4lu yaptirmicam
Ardennnnn Ayshababy oğlum var bu kızım olsun bı kızım olsun deyip duruyorum tabi ki sağlıklı olsun diyodum ama arkadaşından insAllah buda kızdır ikisinide tasarım diyodum şimdi cinsiyet aklma bile gelmiyo valla☺️ ama garanti olur tabi sonradan değişklejncok gördüm😅
Ardennnnn momkrm19 natera panorama diye bı firmaya yaptırıyorum baya araştırdım yaklaşık 6 7 tane firma buldum konuştum yorumlar okudum bu içime sinen oldu birde Amerika’ya gidiyo dün verdim kanimi bakalım insAllah hayirli sonuçlar alırım 🤲🏼