Ahsen-01 Kubra3454 devlet Hastanesi’nde hiç bir şekilde ne onay muane ücreti ne de doğum da ücret ödenmiyor canım 4. Doğumum olacak hiç birinde de sihortamiz yoktu eşimin kendi işi olduğu için bagkurluyuz annelik hakkından yararlanıyoruz ozellerde de mesela gidince gebeyim dediğinde normal sigortalılar gibi ücret oduosun fazladan ücret vermene gerek yok gebeliğe özel
ftmdyn22 Kubra3454 bildiğim kadarıyla verilmiyor devlet hamilelere özel 9 ay boyunca sigorta karşılanıyor diye biliyorum
keyfimin-kahyasi-misin Kubra3454 yalan doğru bilmem ama eşimin iş yerinden arkadaşı Sigortasız Çalışan mis ve szeryan doğuma 40 bin vermisler devlet hastanesinde
Ahsen-01 Kubra3454 fiş alrken onaylatma işlemi yapılırken sekretere gebe olduğunuzu annelik hakkından yararlanmak istediğinizi söyleyin bilgisayar üzerinden birşeye tıklıyorlar sistem otomatik ücreti siliyor
Momygueen Bende bazı sıkıntılardan eşimin sigortasından yararlanamıyordum nedense annelik hakkıda olmadı sekreter denemesine rağmen o yüzden bi kaç sefer 300 tl muayene ücreti ödedik kan tahlili içinde 1000 tl ödemiştik inşallah sizin sıkıntı olmaz
Busehazal2303 Kubra3454 esenler kadın doğuma gidiyorum ben değil ama yanımda bitane kadın vardı sanırsam SGK yoktu ,muayne etmedi doktor vezneye yönlendirdi kadın 1-2 kere gitti geldi anca ödemesini halletti öyle muayne oldu belki Hastanesi’ne göre değişiyor olabilir
babyUras_ Kubra3454 5 yıl önce analık hakkı diye bişey vardı oğlumda yararlanmıştım hiç para ödemedim . Şuanda var mı bilmiyorum ama kayıt açarken söyleyin mutlaka .