Baybbbi Sincan eğitim araştırma yeni açıldı sayılır o yüzden hastane hakkında bilgi yok pek fazla orada doğum yapmış veya tanıdığı yapmış falan kimse yok mu
mesusaa Baybbbi bende şurda bekleyim kontrollerim bu hastane de ama doğum konusunda benimde aklımda soru işaretleri vardı bakalım cevap verecek çıkacak mı
Baybbbi mesusaa bende kontrollere gittim buraya 32 haftalık hamileyim ama internette bir sürü kötü yorum okudum normal doğum olursa refakatçi almıyorlarmış odalar iki kişilikmiş falan
mesusaa Baybbbi bendu hurda bikaç yoruma denk geldim gayet temiz tek kişilik odalar falan demişler gebe okuluna gittiniz mi beni geçen çağırdılar aslında en net ordan bilgi alırız gibi
Baybbbi mesusaa gitmedim doğru aslında gidip bi bilgi almak lazım doktorum öyle bi yer olduğunu bile söylemedi onu da yeni öğrendim doktoru da değiştirdim zaten
mesusaa Baybbbi doktor değilde yanında tansiyon falan ölçen hemşire söyledi bana da sanırım perşembe günleri oluyormuş ben çok ilgilenmedim ama sanırım gitmekte fayda var. Ben biraz da erken diye gitmedim. Ama formlarda arama yaptığımda doğumu burda olan ve memnun kalan kişiler gördüm. Ben doktorumdan çok memnunum o nedenle onun için doğumu da burda olacak gibi duruyor bi terslik olmazsa
Baybbbi dygsss candan Yılmaz’a gidiyordum her ay düzenli olarak her ay aman başı kalabalıktır falan diye gitmeye devam ettim ama olacak gibi değil memnun kalamadım Gamze Tunça gidicem bugün tekrar bilgi veririm isterseniz
dygsss Baybbbi bende mert polata gidiyorum doktorumdan çok memnunum biraz hastası çok ve yoğun oluyor ama çok ilgili olur bilgi verirseniz sevinirim doğum hakkında bilgi alırsanız yada
Baybbbi dygsss doktor gayet iyiydi güler yüzlüydü doğum hakkında da şansına hangi doktor gelirse o giriyor doğuma anladığım kadarıyla sadece bu bilgiyi alabildim
Gencanne06 Gebe okuluna gidenlere ayrıcalık veriliyor tek kişilik oda falan,memnuniyet kişiye göre değişiyor ve şans işi malesef ya kimi memnun duydum kimi değil
Baybbbi Gencanne06 gebe okulu için kayıt falan gerekiyor mu acaba direk gidiyor muyuz biliyor musunuz
Gencanne06 Baybbbi evet kayıt yapılıyor hastane girşinde danışma var oraya sorarsanız yönlendirme yapıyorlar 🌸
SSumeyyeeee dygsss hala sincan eğitim araştırmaya mı gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum seniha betül doktorum doğum hakkında bilgiler yok gebe okuluna kayıt oldum mayıs ayının grubuna çagıracaklar
dygsss SSumeyyeeee evet oraya gidiyorum ben yaşadığım ilçede gebe okuluna yazıldım 28 haftada 34 oldum hala çağırmadılar
Middlemistt SSumeyyeeee bende Seniha hanıma gidiyorum 😅 kaç haftalık gebesiniz ileri tarihe verdikleri için merak ettim bende gitmeyi düşünüyorum ama daha erken diye düşünmüştüm ileri tarihli randevu veriyorlarsa ona göre hareket ederdim
SSumeyyeeee dygsss anladım benide mayısda arayacaz dediler bakalım ne zmn ararlar Rabbim kolaylıkla hayırlı kucagımıza almayı nasip etsin