Msbem Zofer kullanan bayanlar doktor tavsiyesiyle mi aldınız yani her doktor illaki bir ilaç şirketiyle anlaşmalı oluyor ya genelde kendi söyledikleri ilacı tavsiye ediyor ve başla ilaç için suçlamakta bakmıyor . Bende zofer almak istiyorum ama benim doktorum premesis verdi 😔 premesis 79 tl zofer 50 tl ve daha etkili sizce alsam mı kendim hamileliğimde sorun yok şükür ama miğde bulantım istifra çok yiyemiyorum hiçbişey
Miniminicikkk Msbem zofer iyi hoş ama çok ciddi baş ağrısı yapıyordu yani bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyordu. Benim çok ağır geçti su bile içsem çıkarıyordum zoferi içince bişeyler yiyebiliyordum ama o başağrıları fenaydı 🙄
Mrveymn Msbem bende bir kutu kullandım ve onunla hayata döndüm resmen, bir hapın etkisi belki 2 3 gün sürüyordu, doktorum vermişti ama bildiğim kadarıyla doktor yazmadan eczaneden de alınabiliyor
Mrstugrul Ben de kullandım. Doktorum önerdi. Mide bulantimı kusmalarımı sadece bu geçirdi. Bende bi yan etkisi olmadı.
Msbem Çok kafam karıştı kendim gidip alsam mı yoksa doktorun tavsiyesini mi beklesem yani devlet hastanesine gidiyorum al diyeceğini sanmıyorum 😔
Handebl Msbem ben kullandım canım o ilaç olmasa hayatım zehir olmuştu ben çok memnun kaldım hiçbir yan etkisini görmedim o ilaçtan önce su bile içsem çıkarıyordum