Bilemiycem Merhaba hanımlar Park beşik olarak elele madre aldım. Yanında da yatak hediyeliydi. Sünger yatak ve ince. Bu yatağı kullanan var mı? Park beşiğin içine nasıl bi yatak almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
obli Bilemiycem bende elele madre aldım ama yatağını beğenmedim kullanmayacağım onun yerine yataş twiny aldık.
Endoplazmik Bilemiycem bende prego anne yani vardı içine sünger olan yatasın yatagini almıştık iyiydi
Mrsacar Bilemiycem bende yatak hediyeli bi park beşik almıştım ve onu kullanıyorum yeterli bence o kalın normal yatak olanlardan vardı evde koyduk içine çok yüksek kaldı yüksek olmasıda her açıdan zorluk çıkarttı bize bende kendi yatağına geçirdim kızımı çokta memnunuz 🥰
Bilemiycem Yasmin_461 teşekkürler ben yataşın mağazasına gitmiştim 70×110 modelimiz yok demişlerdi şimdi baktım trendyoldan meğer varmış 😅
Bilemiycem Mrsacar aslında bana da o sünger yeter gibi gelmişti ama sonra büyükler işin içine girdi kafam çok karıştı
Hamide_00 Bilemiycem bende ondan almıştım cnm ama yatağını hiç beğenmedim ekstradan e bebek den pamuklu ince olan yataklardan aldım kalın olanlardan değil