merhaba benim de rahimimde perde vardı ve rahimimin üst kısmında basıklık vardı, şekli bozuktu. Ben 1,5 yıllık evliyim.Evliliğimiz yeni olduğu için cocuk düsünmüyorduk. Ama artık çocuk düşünmeye başladığımız için de tedavi olmaya karar verdim. Bir çok kez özelde ve devlet hastenelerinde doktorlara gittim ama karar veremedim bir türlü içime sinmedi. Herkes başka bir şey söyledi çünkü. Kimi doktor önce hamile kalmayı dene bebek düşerse o zaman alırız perdeyi dedi , kimi doktor riske atmaya gerek yok direkt ameliyat alman lazım çocuk düşünüyorsan dedi. Bu süreçte şunu anladım . Perdenin derinliği çok önemli. Rahimdeki bazı perdeler kısa olabiliyor bu da bebeğin gelişimi açısından çok sıkıntı yaratmıyormuş .Ama mesela benim gibi derin perdelerde risk daha yüksekmiş. Benim perdem çok derindi hatta çift rahim mi diye de şüpheleniyorlardı uzun bir süre çözemediler. Benim perdem derin olduğu için riske atmak istemedim ve geçen hafta ameliyatımı oldum. Daha çok yeniyim kontrole gitmedim henüz.İnşallah güzel sonuçlar alırım.