Ahsen-01 Girlmama valla canım devlete gidince insan korkuyor gitmeye sancın yok neye geldin diolar polikliniğe gidiosun daha dün acile gelmişsin hergun gelince değişen bişi olmayacak diolar bubhafta bunları yaşadım psikolojimi bozuyorlar hastaneye gitmeye korkuom böyle davranınca soracağım soruları şikayetlerimi unutup eve dönmüş oluyorum
Girlmama Ahsen-01 ben düşüp kafamı çarpmıştım bebeğim hareket etmiyordu acile girdim biri bana karnımı çarptım ağrım var falan de dedi öyle dememe rağmen çok zor baktılar doktor başka yerde fingirdeşmekten gelmiyor bile o son gidişimdi devlet aciline bişey olsa hop takipli olduğum özel hastaneye gidip doğumhaneye çıkıyorum çok güzel ilgileniyorlar
rahatdur_evladim Firdevscvk anlattığınıza göre doğum sancıları ılık bir duş alın egzersiz yapın sancıların sıklığını takip edin şu an durumunuz nasıl
Firdevscvk rahatdur_evladim şuan sanki hiç sancım yokmuş gibi rahatım sakinim. Çok çok nadir kasılıyo. Yinede gitsem mi bilemedim
piraye58 Firdevscvk Bende 38+6 tıyım aynı durumu yaşıyorum şuan kasılmam düzenli ama ağrım yok ilk gebeliğim şuan bende ne yapacağımı şaşırdım su gelme nişan gelme yok düzenli kasılma ve akıntı var ne yapsam
Firdevscvk piraye58 düzenliden kastınız kaç dakikada bir geliyo ? Ay bende şaşırdım cidden. Şuan sancım yok denecek kadar az açıkçası, dünkü sancılardan eser yok 🤷🏻
Firdevscvk Ahsen-01 benim düzenli oluyo,dün 6 7 saat boyunca 5 dakikada birdi, şimdi ise sanki hiç sancım yokmuş gibi
piraye58 Firdevscvk hastaneye gittim devlette çok kötü davrandı ebe nst de sancım çıktı ama ağrım yok eve geldim
Firdevscvk fasulye_35 dün yine 2 3 saat 5 dakikada bir şeklinde devam etti, kasılma ile beraber uyuyakalmışım. Ama şuan sancım yok denecek az ve gece ki gibi rahatsız etmiyor. Ay ne yapsam gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Firdevscvk piraye58 bende gece gitseydim kesin yatış verirlerdi, 1 saate gidicem insallah yatisi verirler canım. İnşallah bir an önce kucağımıza alırız 🙏🏻
Firdevscvk SuEr_Tu1512 günaydınn, nstdede 20 dakikada 46 50 62 olarak sancım çıktı, açılma yok, zamanın yaklaşmış dedi, eve gönderdi, duramayacak duruma geldiğinde gel dedi ☺️
SuEr_Tu1512 Yenigebes Evet 1 hafta küvezde durdu, sütümü sağıp götürdüm serumla beslediler😥 Çok şükür şuan çok sağlıklı, durduğu yerde durmuyor 🫢
Firdevscvk rahatdur_evladim Gittim ama iyikide gitmişim, yatış vermediler, sancılarım çıktı eve gönderdi doktorum, 1 haftayı da bulabilir 2 3 günüde bulabilir, duramayacak kadar olursan gel dedi
Ahsen-01 Hilalyrdkl Adana şehir hastanesi bazı doktorları malesef anlayışsız oluyor rabbim iyiler ile karsilastirsin