rahatdur_evladim ben beyaz sabunu rendeleyip eritiyorum fırın tepsisine döküp kek gibi düşünün soğumaya bırakıyorum küçük küçük kesiyorum beyaz çamaşırlara perdelere mis gibi oluyor birde ben Arap sabunu ve çamaşır sodası kullanıyorum beyazlar ve perdelere Arap sabunu sıcak suyla bir kaba koyuyorum mutfak dolabları tezgah arkası fayans ocak pırıl pırıl oluyor birde yerleri silerken kaynar su kullanırsanız çok güzel oluyor oxy diye bir deterjan var sıvı onunla yerleri silerseniz pırıl pırıl olur cifin krem spreyi var onunla halı ve koltukları silersen çok güzel oluyor kapılarımı da aynı şekilde sıcak su Arap sabunu beyaz sirke karışımı ile siliyorum pırıl pırıl oluyor camları bebek şampuanı ile siliyorum çeşmeleri asperoxun mavi gücü ile yıkıyorum mutfakta kızartma balık vs kokuları içinde kullanmadığım cezveye koyup biraz su ekliyorum kısık ateşte bir süre duruyor her yeri mis gibi koku sarıyor esans yağlar oluyor onu da banyo ve tuvaletler mis gibi koksun diye çöp kutusunan iç alt kısmına ve tuvalet kâğıdının iç karton kısmına damlatıyorum yumuşatıcı olarak vernelin konsantre olanını kullanıyorum koltuk yıkarkende en son durulama suyuna kokuyorum mis gibi oluyor