Selvozge Kızlar bugün şeker yüklemesi ve genel kontrollerim yapıldı çok şükür iyi çıktı şekerim Fakat tek problem idrar yolu enfeksiyonu çıkmış doktorum ilaç verdi bu durumu yaşayan var mı?
Hasreterel Selvozge bende enfeksıyon cıkmadı ama cok kotu kasıntı ve sısme oluyo doktorum travazol önerdi onla cok sukur gecıyo
Scarlett Selvozge benn ✋🏼 Hamileliğim öncesinden hatta çocukluğumdan beri uğraşıyorum enfeksiyonla. Gebelikte dahada zorlaştı. Benim bağışıklığım olduğu için ilaçlada geçmiyor ama biraz olsun hafifliyor. Doktormda olabildiğince az seviyede tutmak için elinden geleni yapıyor. Verdiği ilaçları içerseniz bir sıkıntınız kalmaz büyük ihtimalle ama ihmal ederseniz çok ağrılı oluyor ve ilerlediğinde erken doğum riski yaratıyor
Yalinn8 Selvozge cok var canim, cogumuzda var hatta endiselenme, dr un ilac vermis o ne derse o😉 bol su iç
Flomrhlm Selvozge bende de enfeksiyon vardı iki tane ilaç yazdı doktorum onlarda kaşıntı yaptı bıraktım Çarşamba gidecem bakalım günlük 2.5-3 litre su içmeye çalışıyorum düzeldi gibi sanki bi kaç gün limonlu su içtim
Selvozge Hasreterel geçmiş olsun sana da CNm bana da Akfer diye bir antibiyotik verdi bi haftaya geçermiş inşallah 🙏🏻
Selvozge Yalinn8 bol su içiyordum canım nasıl yakalandım anlamadım belirti de vermedi inşallah geçer bir an önce
Mimnak Hamilelkde idrar yoku enfeksiyonu kaçınılmaz bir olay bndede vardı tek kullanmlık antbytik almştm inşAllh kısa zamnda gecer siznkide bol bol su tüketin
Selvozge Mimnak bol su tüketiyorum aslında hiçte anlamadım belirti vermedi hiç nasıl oldu anlamadım inşallah geçer bir an önce antibiyotik ile
Hasreterel Fatmanaz gitim canım ebe muayne ettı dogumhanede yok bısey dedı akıntım var ondan kaynaklı kasıntımla sısme
Selen5 Selvozge evet canım çok görülen bir şeymiş iç çamaşırlarını sık sık değiştir ve ütüleyip kullan birde bol su ve bol yoğurt🤗🌸 Rabbim şifa verir inşallahh 🍀
BKA Selvozge merhaba 1 lt suya 3 yemek kaşığı sirke ekleyip Her tuvalete gittiğinizde o suyla yıkanacaksınız En doğal çözüm bu özellikle hamilelikte çok önemli