Birminiksusam Sımdı kızlar gıdecegım hastanede perınatolojı bolumu yok tanıdık bır calısan var orda bızım burda radyolojıye gonderıyoruz dedı 20 haftada istersen sana randevu alırım dedi aynı mı ıki bolumde acaba radyoloji gıden oldumu aranızda acaba
deniz_95 Birminiksusam bende ilk hamileliğimde özele para vermim diye devlete gittim perinatoloji doktoru olmayınca radyolog bakıyor radyolog bakmıştı ama sonra kendi doktoruma da demiştim o da kendi normal ultrasonla detaylı bakmıştı. İçiniz rahat etmezse özele de muayene olabilirsiniz
hilalccc Birminiksusam merhaba radyoloji de olabilir ama ben doktoruma sordugumda perinatologa önerdi bı kadın doğum uzmanının gözünden bakılmasını daha doğru buluyorum radyoloji Allah korusun sorun görürse perinatologa yolluyor bı bilgi falan vermiyor o yüzden perinatolojiye git dedi bende İstanbul’da özel bı klinik buldum ona yaptircam yarın araştırma hastanelerinde de de oluyor perinatoloji bazı devlet hastanelerinde de oluyor ama çoğu riskli gebeliklere bakiyor
Birminiksusam deniz_95 su anlık sadece devlet kontrolluyum ozele daha gecmedım belırlı bir zamandan sonra oraya gececem ımkanlardan dolayı radyologa gitsem düzgün bır sonuc almazmıyım sızce
deniz_95 Birminiksusam ben sorun yaşamadım şahsen bulunduğum ilde devlet hastaneleri de iyi. Ama olumsuz sonuç alan var mı bilemiyorum bilen biri yazar umarım
Birminiksusam umrumdadegil benımkı fakülte hastanesi olacak o yuzden biraz tereddüt ettim sormak ıstedım
sadbut Devlet hastanesinde radyoloji bölümünde bakarlar zaten randevu alırken özellikle yanında yazıyor detaylı ultrason bakılmaz diye
sadbut Birminiksusam canım perınatolojı Bölümü devlet hastanesinde sadece riskli gebeliklere bakıyor diyebiliyorum eğer ki detaylı ultrason cihazı ile bakıyorsa bile sadece riskli gebeliklere bakıyor Ama normal izlem olan bir gebeliğinz varsa detaylı ultrason yaptırmak istiyorsanız bunun içinperınatolojı Bölümünden normal radyoloji bölümünden detaylı ultrason randevusu alınması lazım
Birminiksusam hilalccc tsk ederım verdıgınız bılgıler ıcın biraz ozele gıdememe skntım var bu aralar o yuzden burda bılgı almak ıstedım bakalım kısmet olursa gıderım radyolojıye artık
hilalccc Birminiksusam nerde yaşiyorsunuz devlet hastaneleri yapıyor bazı yerlerde yada arastirma hastanesi de yapıyor bı bakın isterseniz mhrsden
Birminiksusam hilalccc mhrsden doktorun yonlendırmesı gerekiyor diye yazı çıkıyor vermiyor doktorda verirse uc ay sonrasına verıyormus versede haftası bayagı gecmıs oluyor ben ıste fakülte hastanesınde buldum ama radyoloji var orda o yuzden aynıysa perınatolojıyle ona gıdeyım barı dedım