Zeynep_korkmaz0 canım ben diyet yapmadım hiç hayatımda sadece çalışıyodum ve çok tempolu bir işim vardı eşimin yanına gelince tüm gün evde olmaktan tabi bikaç kilo aldım ben evde yürüyüş egzersizleri yapıyorum Leslie, eleni fit gibi. Bu amh mevzusuna takılma her doktor farklı şey söylüyo ben instagramda dytkevserkurnaz’ı takip ediyorum sen de takip et onun sayfasında amh değerini arttırıcı iki tane salata tarifi var onlardan uygun olanını yapmaya çalış, hayatından hareketi eksik etme. Bu değer labaratuardan dolayı da değişkenlik gösterebiliyo benim en son 0.75 ti ve bu doktoruma göre normal bi değerdi ama başka bi doktora göre çok düşük hemen tüp bebekçi arkadaşlarını anlatmaya falan başladı bana. Ben hayatıma egzersizi dahil ettim beslenmeme dikkat etmeye başladım o salata tariflerinden birini haftada bir iki kere tüketmeye çalıştım ve aralık ayında yaptırdığım testte 1.61 çıktı inan çok şaşırdım çünkü herkesin duyduğu şeyleri bana da söyleyen çok oldu. Bunu kafana takma stres yapma bence.