Rosemihra Pearll niye yanlış olduğunu düşünüyorsunuz benim de yaşım 31 . Yanılma payı çok uç bucak olamaz lab farkında anca bi üstü olur . Önemli olan yumurta sayısı zaten
Pearll Rosemihra yumurtalarımi henüz saydirmadim. Yanlış çıktığını düşünme sebebim 8 ay önce bebek istediğim ay hamile kalmamdi. Yani benim amh düşükse ben nasil bu kadar hızlı hamile kalmış olabilirim ki
Sbrn78 elifbsraaa1 sizinde cok garip olmuş ozaman bu deger sürkli labarurutardan kaynaklı değisiyor doktorunuz ne dedi bu duruma siz tüp bebek sürecindeydiniz sanırım işallah hayırlı haberi alırsınız kan testinde🩷🩵🐣
elifbsraaa1 Sbrn78 doktor bundan diğer hastaneye bahsetme ve tüp bebek hakkını kaybetme dedi. Bize gelip ilk Amh ölçtürsen 1.25 e tüp bebek demeyiz sağlıklısın deriz dedi
Hgergy Sbrn78 hamile değilim. Bu ay olur inşallah. Teşekkür ederim. Senin de sonucun güzel bir şekilde değişir inşallah 🤲🥰
Tosbalak Sbrn78 eşiminde değerleri düşüktü aşılama dahi olmaz direk tüp bebek dediler eşimde bende 6 ay boyunca takviye aldık eşim Proxeed plus bende supralife woman kullandım bunlar harici Omega3 d vitamini kullandık. FSH LH ve AMH değerlerim kendi içinde uyumluydu ama erken menapoz riskim vardı ibrahim Saraçoğlunun erken menapoz kürünü de alıp kullandım 1ay kadar. bu takviyelerle 3 değerimde de düzelme oldu ama gebelik oluşmadı bende son bir ümit hsg çektirdim o ayda doğal yolla hamile kaldım hangisi işe yaradı inanın bilmiyorum ama değerlerimin düzeldiğini gözümle gördüm doktorum bile şaşırdı. Yaşimda 29 bu arada
Sbrn78 Tosbalak bende 27 yasndaym banada öyle dediler ama ben en az dan bir sene beklemek istiyorum tüp bebek icin yasım erken gibi geldi hem maddi ben dugusal olarak hazırda devilim zaten bende böyle vitamin takviyeleri kulanmak istiyorum ama doktor bana hiç söylemiyor doktor degistirip kendim isteyeceğim size doktorunuz mu önermişti kendinizmi almıştınz acaba
Sbrn78 elifbsraaa1 doktorunuz çok mantıklı yönlendirmis gercekten🌼 bende deneyim bir kaç yerde ozaman düsük cıkarsa tüp bebek icin adım atmaya baslayacagm ama görmezler demi sonucları sitemden falan
elifbsraaa1 Sbrn78 bilmiyorum canım ben üniversite hastanesinde 0,68 dim . Devlet hastanesinde 1,25. Üniversite araştırma hastanesiydi sonuçları kendi sayfalarında bakıyorlardı o yüzden enabızı göremiyorlardı
Sbrn78 sehnazz000 evet bana görede iyi gibi yani burdan eski postlardan okudugum anladığm kadaryla ama doktor bana tüp bebek dedi sınırdasn dedi diger degerlerimde iyi yani fsh lh proklatin falan tsh sanrm 6 aydr deniyorum olmuyor o yüzden dedi heralde siz ne kdar sürede hamile kaldnz acaba
sehnazz000 Sbrn78 24 yaşında öğrendiğimde değerim 1.68di ve doktor tüp bebek değil aşılama önerdi Benim 2.çocuğum ilki aşılama ile oldu değerlerim düşmeye başladığı için 2024 Mayıs-Haziran gibi çocuk olsun dedik aşılama yaptırdık tutmadı ekimde hamile olduğumu öğrendim aşılamadan 4 ay sonra kendiliğinden oldu yani Sen başka doktora da danış
Sbrn78 sehnazz000 evet canım yarın gideceğim zaten bakalım bir kac doktorla teyit edip tedavi yöntemleri denicem teşekkür ederim cevapların için🌼🩷
pinar_5 Pearll merhaba ben iki kez devlet hastanesinde ölçtürdüm biri regl iken diğerini de normal zamanda vermiştim. İlkinde 0.54 tü bir sonrakini daha geçen haziran ayında yaptırdım 0.75 çıkmıştı. Daha sonra yılbaşı öncesi farklı bi ülkede özel bi hastanede yaptırdım 1.61 çıktı. İlk iki değerimde beslenmem çok iyi değildi ama bu son değerimde iyi sonuç almamı düzenli yürüyüş egzersizleri ve takip ettiğim bir diyetisyenin amh arttırıcı salata tariflerine borçluyum diyebilirim. Bence sağlıklı beslenme ve hareket ile çok uçuk yükselişler olmasa bile en azından yumurtalarımızın kalitesini arttırabiliriz
Pearll pinar_5 çok teşekkürler bilgilendirme için bende amh değerimi tekrarlatacagim benim de 0,79 çıktı
Zeynep_korkmaz0 Pearll pinar_5 diyet listeniz tam olarak neydi benimde durumum aynı paylaşmak istemezsende diyetisyeninin adı neydi
Tosbalak pinar_5 anestezili çektirdim herhangi bir sorun yaşamadım çok kısa süren bir işlem antibiyotik vermişti doktorum bir hafta onu içmiştim kanamam da olmadı
Rosemihra Pearll Amh düşük olunca hamile kalınamıyor diye birşey yok . Çünkü yumurtaların çıkıyor . Yumurtaların çıkıyorsa eşininde spermi iyi demekki hamile kalmışsın. Birdaha yaptır çok düşünmeden . O zaman daha iyi anlarsın
-Yasar-123 Pearll Çerkezköy’de özel bı hastanede 0,81 çıktı. Tüp bebek için muayeneye gittiğim doktor sonuç yanlıs olabilir her şey yolunda görünüyor tekrar test yapalm dedi ve 1,44 çıktı . Neye göre bu fark oluştu hangisi doğru inanın hiç bilmiyorum