hilalccc Kızlar bebeğim aşırı hareketli bu normal mi hele akşamları içerde savaş var sanki kaydırak mi ne yaptı içimde kayip duruyor belki normaldir ama çok hareketli olması da normalmidir
Minnakpopus hilalccc gayet normal endişelenme ☺️ ilk oğlumda ben ağladığımı bilirim artık tekmeleri ağzımdan çıkacak gibiydi 😂
Turuncubebik hilalccc benım kızımda oyleydı asla uyumazdım gecelerı hatta kaburgam kırıldı dıye agladıgımı bılırım 🥲 şakasız acıdan agladım Zıplıyordu kaburgama pat sonra pat asagıya
Ayshababy hilalccc 21 de bizimkide tekmeliyordu 2-3 gün öncesine kadarda tekme vardi 22+4 oldum 3 gündür haraketleri azaldı keşke benimkide böyle yapsa sadece tekme atıyordu o bile azaldı
Nilayy95 hilalccc benimde 2 hafta kaldı 21.haftaya Bende durmasını istemiyorum🙈 şimdi insülin vurulacağım zaman anlıyo gibi ben gerildiğim için sanırım. Pat diye vuruyo 😊
hilalccc Turuncubebik benimki de kız az önce canımı acitacak derece de hareket etti şimdiden böyleyse ilerisini bilmiyorum 😅
hilalccc Ayshababy gayet normaldir canım bazen azalıp cogalabiliyor az hareket etse endiseleniyoruz çok edince de endişeleniyoruz napcaz bilmiyorum 🥲
Ayshababy hilalccc hiç bilmiyorum artık ama çok haraket etmesi daha iyi bence bide enfeksiyondan için antibiyotike başladım 4 günüm haraketleri azaldı beni korkutmak için heralde daha çok😀 geçe 2-3 gibi daha aktif oluyor
bravo61 hilalccc Benim kızta her gün hareketli maşallah 24 haftalık olcaz ama özellikle ctesileri daha çok hareketli içerde partiliyor resmen😅 Herkes diyor anası kılıklı ctesileri partiliyor
hilalccc Ayshababy o zamanlar siz uyuyorsaniz içerdeki su dalgalı olmuyordur bebekler geceleri uyanık oluyormuş zaten 😅
tazeannesese Benim ki de sürekli aşağıyı zorluyor hatta çıkacak falan diye panikliyorum tuwaletten çıkamıyorum bu yüzden ağrı oluyor normal mi
yagmur_17 hilalccc canim cok normal suan aktif olur 1 hafta sonra sakin anlarina denk gelir hareket etsede icim rahatlasa diye bekliyorsun