momkrm19 Kızlar ilk gebeliğe göre göbek daha erken belirginleşiyor derler bu görüşe katılıyor musunuz? Özellikle İkinci gebelik tecrübesi olanlardan yorum alabilir miyiz 🤓
Anneoluyorumm00 momkrm19 kesinlikle benimki öyle oldu ilkiinde geç karnım çıktı ikincide 2 aylıkken çıkmaya başladı ve sakliyordum 😂
Mrvsmt2502 momkrm19 evet benimde daha erken çıktı üstekik daha büyük. Şuan 7 aylığım ama ilk kızımdaki 9 aylık karnım var 2 aydır 😟
Turkan34 momkrm19 aynen öyle çok doğru ilk gebeligimde 5aylikken bile göbeğim cikmiodu akşama doğru biraz belirginlesiodu bu gebeligimde bildiğin suan gobegim var yani 16 haftalık olduk sanki 5aylik gibi göbek ki kiloda almadım daha ama göbek var
Papatyael47 Anneoluyorumm00 benimde ikinci gebeliğim 12 haftalığım sanki bazen çıkıyor tam beli oluyor bazende kayboluyor göbek belli bile olmuyor benimki
Edanursoylu momkrm19 eveeett ilkinde 9 aylikken 5 aylık gibiydi şimdi daha 32 haftalik 40 haftalik gibiyim🤣
2cocuk2kopek momkrm19 ay kesinlikle öyle ilk hamilelikte 6 aylıkken olan göbeğim 2. Hamilelikte 2 aylıkken var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
momkrm19 2cocuk2kopek deme 🥰 ilkinde ilk 20.haftada artık belli oldu tmm demiştim şimdi nolacak bakalım saklamam da lazım açıkçası bazı sebeplerden dolayı 🙂 o zamanki halimden +7 kilo fazlam var belki saklamama yardımcı olur 🫢
Bubu_ momkrm19 kesinlikle doğru ben erken kilo almaya başladım sandım ve doktora söyledim 2. Gebelik ve erkek Bebek bu nedenle erken çıkar karnın merak etme demişti
Snsyda momkrm19 benim ilk gebeliğim 6.ayımda belli olmuştu. İkinci de 5.ayımda artık hamile görüntüm vardı. Ama bu bence çok bi fark değil. Bünyeden bünyeye değişir bence. Arkadaşımın 2.gebeliğinde 7.haftasında bile hiç bir kıyafeti kapanmıyordu
Anneoluyorumm00 Papatyael47 bazı günler daha belirgin oluyor bende bunu fark etmiştim bazende aaa karnım nerde diydum normal canım takma kafana
deletedmom43191 momkrm19 ilk 2 de değilde benim 3 üncü gebelikte hemen çıktı yani bu gebeligimi ogrendigimde 7 haftaydim karnım baya hamile karnı gibiydi 😅😅😅 bizde kilo sanardik esimle megersem bebeymis🥰🥰
Tulay617_ her gebede bir olmuyor keşke genelleme yapmasanız. ikinci gebeliğim doğuma bir ayım var gören hamile olduğumu bile anlamıyor karnım yok. ilk gebeliğimde penguen gibiydim.
momkrm19 Tulay617_ ben genellemedim ki böyle bir söylem var katılıyor musunuz diye başlık açtım 🤷🏼♀️