ElifMasalll Dün erken gebekik idrar testinde pozitif gördüm bugün kan tahlili verdim negatif 1,2 çıktı. Yarın regl günüm. Reglim gelmezse gebe olma ihtimalim var mıdır kızlar
Minasuu22 ElifMasalll Testiniz hangi markaydı?Gününüz yarınsa eğer olsa beta daha yüksek çıkması gerekiyordu sanki belli de olmaz tabii Gönlünüzce olsun inşallah 🌸
miroscumm ElifMasalll benimde idrar testi pozitifti kan negatif cıktı. Regle 6 gun vardı o zaman iki gün sonra tekrar kan vermek için aile hekimine gittim durumu anlattım bana kanda yanılma olmaz vs dedi neyse kan verdim 66 çıktı hamileymişim. Düşük bir ihtimal ama olabiliyor yani
seymabykn Kan tahlilinde yanılma payı olmaz ama yine gecikirse 3-4 gün bekleyin tekrar bi kan tahlili verin derim 🙏
ElifMasalll miroscumm kan testi verdiğiniz zaman adet gecikmesi olmuş muydu yada olmadıysa adete kaç gün vardı
PortakalOrdaKal miroscumm benmde adetime 5 gün varfı gittim kan verdim 1.20 çıktı. Dün adet olmam gerekiyordu kahverengi lekelenme var şu an adet olamadım
miroscumm PortakalOrdaKal bir iki gub daha bekleyip testi yenileyin isterseniz benim hiç lekelenme vs olmadı o yüzden bir şey diyemiyorum