Esma_Sakmak Tazeanne74 son 19 gün ama çok yoruldum artık uyku yok uzanmak yok ayağa kalksam rahatsızım ne yapsam rahatsızım artık bir an önce sağlıkla gelsin meleğim 🥰
Tazeanne74 Esma_Sakmak son haftalar zor geçiyor kişiden kişiye değişiyor tabiki Allah yardımcınız olsun.Zamanin da gelsin🌸💓
Dilek_aslndg 34+0 Son 42 gün kaldı cuma günü randevumuz bakalım doğumumuz ona göre kesinleşecek büyük ihtimalle sezeryan demişti doktorumuz ama hayırlısı😊
Dhdhdbfhfn @Tazeanne74 son 12 vajinal doğum olacağı için hazırlıklı bekliyoruz yarın doktor kontrolüm var bilmiyorum ne olur en son gittiğimde vajinal doğum gözüküyordu doğum pozisyonunu 32. Haftada zaten almisti heyecanliyiz bakalım yarın ne olur 😊
Gul-2024 Tazeanne74 heyecandan ötürü artık nefes alamadığım için bian önce doğsun istiyorum heyecan falan kalmadı vallahi yatamıyorum yattımmı kalkamıyorum nefesim çok daraldı artık 🤦♀️
Yenigebes Tazeanne74 son 38 hem bi an önce gelsin hemde biraz daha kalıp sağlıkla dursun diye ikilemdeyim 🥲 birbirimize dualar edelim sağlıkla doğsun bebekler 🙏🏻