Hdyhdy Mrscakir kesinlikle öyle, zaten kendisine bir daha muayene olmayacağım bir şey soruyorum cevap vermekten aciz , korkuyorum diyince de ne kıymetli canın var diyor sanki bir benim canım kıymetli herkes korkabilir gayet normal ama anlamiyor
Opapatya00 Hdyhdy bende konya şehire gitcem doktorun ismini verebilir misiniz gitmim zaten fobim var çok sıkıldım it gibi davranan doktorlardan korkumuza korku katıyolar iyisine denk gelmedim
Hdyhdy Hilalyrdkl ben doktora tansiyonumun yükseldiğini başımın çok agridigini söyledim benlik bir şey değil in acile orada baksınlar dedi oraya iniyorum yat alttan bakalim diyorlar ya dedim ki benim derdim alttan bakmalik bir şey değil tansiyonum yüksek diyorum buraya ne gebeler geliyor kaç tansiyonla hepsi de doğuruyor bir sen nazlısın diyor , gerçekten insan canı çok kiymetsiz
Hilalyrdkl Hdyhdy çok şaşırıyorum şuan yani ne diyim bilemedim . sen tansiyon ve baş ağrısı için gebe acile değilde . Yetişkin acile gitseydin keşke . Sizin hastanede bunlar ayrı ayrı bölüm mü ? Bizde öyle .
Hdyhdy Hilalyrdkl protein kaçağı olduğu için gebelikteki arkadaşlar takiplesin dediler o yüzden onlara gittim , Allah kimseyi düşürmesin onlarin eline
Mommce Hdyhdy kesi attığı zaman bebeğin başının çıkmaya başladığı an oluyor ondada o sancıyla hissetmiyorsunuz. Dikiş atılırken de ister istemez bı huzursuzluk veriyor ama acı hissetmiyorsunuz. Benim acı eşiğim çok düşüktür ona rağmen ikisinde de acı hissetmedim canım
Hdyhdy Mrscakir şikayet ettim de bir şey çıkmadı görevli doktor işini yapmış, yapılması gereken müdahaleler yapılmıştır diye yanıt geldi , yine olan hastaya oldu yani canım onlar kendini bir şekilde kurtarıyor
Hilalyrdkl Hdyhdy çok saçma olmuş doktorun alttan muayene etmeyip onların o şekilde davranması üzüldüm gerçekten . Deneme yapıyorlar heralde öğrenmek için yazık
Hdyhdy Hilalyrdkl kesinlikle o an bir şeye kızdıysa hıncını alıyor resmen ve ezbere bir muayene var asla hastayı dinlemiyorlar
Mavisevenbiri Hdyhdy akışına bırakın siz ne kadar bekleseniz de o bir anda oluyor :) ben 41 de doğum yaptım mesela :))
Hdyhdy Mavisevenbiri bazen diyorum ki olsa da bitse hemen sonra korkuyorum aman az daha dursun diyorum 😂
Hilalyrdkl Hdyhdy inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin her birimize . Şunsüreçler de hayırlısıyla son bulsun inşallh 🤲
Hdyhdy Opapatya00 canım isim veremiyorum şu an ama şikayet var sitesine bakarsan oraya herkes yazmış doktorun ismini ve acile gideceksen de önermem gerçekten bana insan gibi muamele yapmadılar, herkese aynı davranırlar mı onu da bilemem ama özlem hanım var şehir hastanesinde ona çok iyi dedi herkes bir de asistan doktor seyran coşar var bana o çok yardımcı oldu ona gitmeni tavsiye ederim
bebeklerim__ Hdyhdy canimm ben ilk gebeligimde doğuma gittiğimde 2 veya 3 du suyum gelmişti ama açılma olması lazım diye bi şart yok..tamamen miniklerimz nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor
Opapatya00 Hdyhdy hmm anladım canım rabbim iyi doktorlar karşılaştırsın bi insanda merhamet vicdan yoksa çok zor bi araştırım çok saol