Kartanesi-24 Merhabalar kızlar bu haftalarda olan hamişler nasılsınız gebeliğiniz nasıl ilerliyor ne gibi belirtiler değişiklikler yaşıyorsunuz acaba bulantınız ağrılarınız var mı uyku düzeniniz nasıl biraz konuşalım istedim 🌸🥰
Gizem1504 Kartanesi-24 7+6yız yarın 8 oluyorum kalp atışı duyuldu göğüslerim ağırlaştı ve karın şişkinliğim beni rahatsız ediyor onun dışında iyiyim🌸🤲
Edizhr Kartanesi-24 7+2 olduk cuma kalp atışını duyduk akşama doğru bulantı oluyo beni bı sallıyor göğüslerim hassas biraz onun dışında bı problem yok
Mommyy0655 Kartanesi-24 bizde 7+0 ız kalp atisi duyduk uyanıp uyanıp yeniden uyuyoruz cok yorgunuz sürekli yatıyoruz bulantımız yok çok şükür 🥰🥰
Ogretmenkusu Kartanesi-24 9+5 teyiz bizden. Mide bulantıları ve uyku hala devam ediyor. Yemeklerden sonra şişkinlik çok oluyor ve sırt ağrısıyla devamm 😬
Kartanesi-24 Edizhr ay evet herkesin uyanır uyanmaz bulantısı oluyor diye duyuyorum benimde sizin gibi akşama doğru akşam yemeği öncesi bulantım oluyor 🤭
Kartanesi-24 Mommyy0655 maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende de aynı şekilde sürekli uyuma hissi var elim kolum kalkmıyor gibi halsizim 🤭
Besst Ogretmenkusu bende aynıyım şişkinlik hissi dışında belirti yok oğlumda da yoktu kızım olsun istiyorum sağlıkla
Kartanesi-24 Ogretmenkusu inşallah bu günlerde geçecek bakalım 🤭🌸 sırt ağrınız neden kaynaklı acaba benimde bacağıma vuran ağrılarım oluyor arada da
Ogretmenkusu Besst sağlıkla inşallah benim ilk gebelik her şey çok değişik geliyor çok çabuk yoruluyorum şimdiden normal mi bilmiyorum ama
Kartanesi-24 minnakhanimmm inşallah 12. Haftadan sonra hafifler bakalım 🌸 uyku sorununuz nasıl acaba uyuyamıyormusunuz yoksa çok mu uyuyorsunuz
Edizhr Kartanesi-24 ayy evet ya benim ilkindi başlıyor zaten mutfağa girmek zulum yemehiyzar zor yapıp yiyorum sonra bide yemekten sonra dedim psikolojik mi ama değil miş ☺️
Ogretmenkusu Kartanesi-24 doktor normal dedi vitamin magnezyum falan verdi erkenden başla dedi gün içinde hep ayakta olduğum için oluyor galiba
Selo25 Kartanesi-24 cnm bende 9.haftadayım tüp bebekle. En son 18.gün önce ultrasona girdim kalp atışı vs aldık cok şükür. Acaba sonraki randevunuz ne zaman. 1 ay dediler ama bana cok uzun geldi. Normal mi, sürekki ultrason iyi degil dedi dr
Ogretmenkusu Gizem1504 tamamen doymamaya çalışıyorum ve yemekten sonra mutlaka yürümeye hareket etmeye çalışıyorum böyle yapınca rahatladım biraz şimdilik
Arzunuryilmaz 8 haftalık olduk bizde akşamları aşırı uyku hali karında şişkinlik ve miğde bulantısı online şekilde devam ediyor 😊😊
Edizhr Arzunuryilmaz evet yaaa o akşam uykuları benim için kötü oluyo 2 kızım var sürekli de onları ilgisiz bırakıyor musum gibi geliyor oturduğum yerde falan uyuyorum elimde değil ama