2baby1cat Robot süpürge almayı düşünüyorum. Hergün dip köşe süpürüyorum ama evimde kedi var biraz işimi hafifletsin istiyorum. Kullandığınız memnun olduğunuz marka-model söyler misiniz? Ya da memnun kalmadığınız özellikleri yazar mısınız?
obli 2baby1cat xiaomi vacuum x20 plus kullanıyorum çok memnunum. Toz haznesini ve paspasını kendi temizliyor çok pratik.
AnayimBenAna_ 2baby1cat roborock s8 kullanıyorum memnunum. Robot konusunda roborocktan şaşma tavsiyem.
Kubraaa04 2baby1cat roborocktan şaşmayın s7 kullanıyorum 2 senedir elim ayağım 2 kedim var bu arada. Bi üstü s8 de öneriririm
heyecanlihamile Xiaomi Vakum Mop pro 2 kullanıyorum sanırım 2 sene oldu ve memnunum neredeyse her gün çalışıyor halılarımı güzel süpürüyor parkelerde de başarılı , silme moduda var ama genelde yaz aylarında kullanıyorum o modu . Süpürmesinden memnunum 🦋
Balllimmm Daisyy000 bende bu modeli arastiroyorum daha uygun fiyatı digerlerine Göre ne zamandır kullanıyorsunuz.
2baby1cat Daisyy000 Daisyy000 çöp istasyonlu mu istasyon olduğunda fiyat farkı artıyor. Çok şart mı karar veremedim
sagliklagelbebegim 2baby1cat roborock s7 kullanıyorum 2021 den beri. Maşallah diyeyim. Cok memnunum. O zaman roborock un son cıkan serisiydi suan var mı bilmiyorum. Ama tekrar alıcak olsam roborocktan başkasına bakmazdım sanırım. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Sznbb 2baby1cat Roborock s8 kesinlikle. Ben Q7 kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa s8 alırdım farkı ise halıda mobunu yukarı kaldırıyor.
deletedmom43191 2baby1cat 🙈🙈 herkesin mi robot süpürgesi var bir benim mi yok 😆😆😆 benimde Philipsim var 😆😆😆😆
Sznbb 2baby1cat kaldırmıyor hatta çoğu model mobunu kaldırmıyor kayınvalidem ve arkadaşım s8 aldı tavsiyemle çok memnun. Normal de Philips markasını severim ama instagram da memnun olmayan çok kişiyle karşılaştım. O yüzden iyi ki roborock aldım dedim Q7 de güzel tek dezavantajı bu.
sagliklagelbebegim 2baby1cat evet kardeşim ve ablamda da Q7 var onlarda memnunlar. Yani ev değiştirdiğim halde haritalandırmada hiç şaşırması olmadı 4 senedir. O yüzden ben memnunum. Zaten aynı firma aslında ama Xiami yerine roborock tavsiye ederim.
Denizlina09 2baby1cat benim için istasyon önemli idi by model de var çöp kendi bosaltiyor kirli su temiz su hazneleri var istediginiz ayara gore gidip 10 15 dk da bir paspaslarini yikayip isleme devam ediyor. Çekim gücü falan çok guzel işlerini komple bitirince paspaslari yine yıkıyor ve sıcak hava ile kurutuyor koku olmasın diye. Ben çalışan biriyim evde ben yokken hepsini yapabiliyor olması veli nimet 😅 ben de daha yeni aldım sayılır ama şimdiden evimin goz bebeği bir de kedim var evde çok faydalı bir model oldu benim için
AnayimBenAna_ 2baby1cat eğer çalışıyorsan istasyonlu model öneririm ama çalışmıyorsan maddi olarakta zorlamasın dersen istasyonsuz modelide var
Daisyy000 2baby1cat İstasyonlu değil ama bence çok şart değil ,evim çok büyük olmasına rağmen hemen dolmuyor zaten