User658383839 Kızlar şimdi bebeğimin dolabını silip kıyafetlerini yerleştirmeyi düşünüyorum ama neyle silsem diye düşünüyorum. Sade duru suyla mı? yoksa Beyaz sirkeli suyla mı? Sirkeli suyla silsem koku yapar mı diye düşünmüyor değilim. Siz nasıl sildiniz acaba?
User658383839 deletedmom43191 teşekkür ederim ama sirke kokuyor 😅 tabi ki kokucak ama dolapta kokusu kalmaması için tekrar durulamam gerekir mi ki
User658383839 Semyil tamam teşekkür ederim. Ama eşimle yapacağım için pek fazla Sabrı yok 😂 havalandırmayı felan beklemez. En iyisi yarın tek başına yapmak ☺️
Diana- Ben doğal temizlik ürünü olan markalardan birinin spreyi ve temizleme mendilleri/mikrofiber bezlerle temizledim. Bebek camasir ya da bebek bulasik deterjanı ile bi su yapılıp silinip, sonra da duru su ile de silinebilir fikir olması açısından 😊
Asyaninannesi_ Bebek makine detarjanın yokmu? Ben olsam suya yarım kapak karıştırıp silerim hem mis gbi kokar hemde kıyafetlerdede kötü koku yapmaz
seyma0661 User658383839 lavanta yağıyla annem durulama yaptı ama yapmasa da olurdu sırf güzel koksun diye
User658383839 seyma0661 dediğiniz gibi yaptım bebek detarjani ile silip duruladim çok da güzel oldu 🫠😊