Meltem2910 Kızlar hastanede giymek için aldığınız memnun kaldığınız alt üst takım ve gecelikleri atabilir misiniz
myangelson Meltem2910 trendyoldan aldım direk önden düğmeli pijama takımı lohusa takımı olarak değil tabi. Birini polar aldım birini normal penye kumaşları bedenleri çok iyi geldi yıkayınca da çekme yapmadı Mart’ta doğum olacak evde giyip denedigime göre güzel 😅
Girlmama Meltem2910 Koyunluyu evde giyeceğim dantelli olan çiçekleri de hastanede giymek için suwen den aldım
Didemnil35 Bende burada bekleyim benim doğumum haziranda olacağı icin biraz bakındım ama hepsi uzun kollu Nisan mayıs gibi kısa kollu pijamalar çıkar diye düşünüyorum
Meltem2910 Huzurluanne05 bende oradan alt üst takım almayı düşünüyorum bedenleri falan nasıl rahat mı
adatuna Meltem2910 alt ğst pijama giymedim bence kullanışlı değil, normal bi elbise geceliğiniz varsa onu götürebilirsiniz
S1nbkr Software bi tane koyu gecelik mutlaka koyulması lazımmış ilk gün giymek için bence 3 yeterli yedek bulunsun nolur nolmaz
Minikkuzum00 Software en az 2 pijama mutlaka olmalı. Birinci doğumumda yatağı iyi temizlememişler pijamamı giydirdiler ve komple kan olmuştu talihsizlikler olabilir.
Software S1nbkr bi tane siyah gecelik aldım, bi de düğmeli takım. Bi takım daha alayım o zaman mart sonu nişan başı doğumum onu da yarım kollu mu alsam ya. Of ne kadar detay var 😂
Feslegenci Erd_mel bunun kumaşı çok kötü aldım aynısından 30da kısa yıkama yaptım giymeden temiz olsun diye kısacık kaldı 🤦🏻♀️