Hamide_00 Dilaraklnc3 bende merfbaby manuel aldım elektrikli de elele düşünüyorum sizce gerekli mi kararsız kaldım almakta ilk aylar çok kullandınız mı kaça kdr
Rabiaa97 Hamide_00 elele aldım memnunum 40 dan sonra kullanmaya başladım hafif uykusu olduğunda direk uyuyor karnı tok altı temizse keyif yerinde ise güzel bir şekilde vakit geçiriyor oturma odasına koyuyorum çoğu gün onun içinde duruyor şu an 3 aylık biz çok memnunuz
Hamide_00 Zeynep1401 ben merfbaby aldım cnm çok güzel geldi önün de oyuncağı da var ama daha doğum yapmadım kullanmadık
Hamide_00 Zeynep1401 bende cnm bi oğlum daha var otomatik alınca bana yardımcı olur mu diye düşünüyorum evin içinde bebeği susturmada falan
Girlmama Zeynep1401 o-to-ma-tik net otomatik özellikle ilk aylar için zaten 4-5 ay kullanabiliyorlar o sürede siz işinizi yaparsınız ya da atıyorum duş alacaksın evde kimse yok koy ana kucağına duşakabinin önüne sallansın dursun bebeğin motor becerisi gelişsin diye manuel öneriyorlar ama onu kullanması için belirli bir ağırlığa gelmesi lazım videolarda bebekler sallıyor ya manueli onu yenidoğan yapamaz işte bu yüzden ilk aylar otomatik sonra manuele geçiş yapıcam ben elele amore aldım ben manueli de aynı markadan alıcam bluetoothla bağlanabiliyorsun ekstra kendinde de müzik var 5 ayrı sallanma hızı var sinekliği var mükemmel bişey
Zeynep1401 Hamide_00 bende o yüzden düşünüyorum yemek yaparken vs. Yanımda oyalanması açısından ama bi çok kişiden de duydum bazı bebekler yatmıyormuş içinde sevmiyormuş yada 1 2 ay kadar kullanabiliyorlarmis
eceeelmn anonim384 4moms çok guzel ama aşırı pahalı olmasa keşke her bebeğe lazım bencede bir de diğerleri gibi sarsarak sallamiyor çocuğu
eceeelmn Zeynep1401 manuel Pierre Cardin aldım oyuncaksz satılıyor ancak şuanda indirimde hepsi buradadan 450tlye oyuncak aparatı da aldım Pierre Cardine uyumlu. Elektrikli almadım 4moms öneririm çok pahalı ancak diğeri gibi sarsmiyor cocugu
Hamide_00 Zeynep1401 her bebek aynı olmadığı için bunu da sevip sevmemeleri değişiyor canım şansımıza ne çıkarsa artık 😅
merube https://ty.gl/lonjby3cy35i0 bu 4bcuk aylikken aldigim oturmaya yonelik https://ty.gl/x1p0ag96za7ur ic sungerini cikqrdim battaniye serdm hala kullaniyoruz 5.aya giriyoruz. cok isime yaradi
Melekyeni Elele manuel aldım onu ileri aylar için aldım fakat otomatikte alacağım Elele ve huggy arasında kaldım sanırım huggy alacağım huggy tam yatak şeklinde oluyor içinde de uyuyabilir beşik şeklinde, Elele hafif eğik