Mervecimmm Lucy2535 34+2’yim dünden beri ayaklarım şiş. Dün çok yoruldum ondan da olabilir umarım geçicidir.
Ozgeee22 Lucy2535 benim ödem problemim 28-29.haftalardan sonra başlamıştı tuz alımıma dikkat edip bol su içmeye çalışıyordum, bir de ayaklarınızı çok aşağıda tutmamaya çalışın yani koltuğa doğru uzatıp oturun faydası olacaktır ☺️
Lucy2535 yeni_anne2 ozgmom Kedikadinn ozgmom Bir çaresi varmıdır acaba😅 Alyansım olmuyor artık internette protein yenmeli + bol su içmeli yazılmış
ozgmom Lucy2535 alyansı bende çıkardım çok üzücü ama çıkarmak zorunda kaldım😂 Tuz alımına dikkat edilmeli diye biliyorum ☺️
yeni_anne2 Queen3524 sol ayak bileğim de ağrı var kaç gündür benim bariz ağrıyor yani ödemden çok annem de ağirlaştın vucut taşıyamıyor normal diyor
Dfnsyn Lucy2535 bende 30. Haftadan itibaren var. Çok su içiyorum ama o zaman da tuvaletten çıkamıyorum maalesef.
aydinecemm Lucy2535 bende 34+6 yım ve ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişti. Balon gibi oldu. Böyle olduğu zaman oturup dinleniyorum belki çok ayakta kaldığım için oldu diyorum ama bir değişme yok