Anonim_1990 Daha öncede lekelenme olmuştu Dr normal dedi kırmızı kan ağrılı olmadığı sürece korkma dedi normal de geceleri progestan hapı fitil olarak kullanıyorum tekrar lekelenme olunca sabahta kullandım akşam üsttü 6 gibi lekelenme yok durdu gibi
dilaradoyan Anonim_1990 lekelenme tamamen geçene kadar kullanmaya devam edin progestanı. Vardı durmuş muydu tekrar kullandınız o kısmı anlayamadım. Kanama şeklinde olmadığı sürece leke için doktorum da bana aynısını söyledi normal dedi
Kubra001111 Anonim_1990 ya aynı durumdayız 20+5 im hemen hemen her gün kahverengi arada bir minik pihtilo oluyo doktor da kırmızı görmedigin sürece sorun yok dedi haftaya kontrolüm var hamilelgimi öğrendiğimden beri lekem var
Kubra001111 Anonim_1990 progestan da kullan demedi ondan önce 3 günde bir kullandım hep birde haftada bir e çıktı
Anonim_1990 dilaradoyan daha öncede böyle gece yarısı lekelenme oldu Dr gittik normal dedi bugün yine oldu lekelen me
cnsblt Merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim bugün kahve pembe arası akıntılarım oldu hemen doktora sordum kırmızı olursa muayene ederiz bu tarz akıntılar sorun teşkil etmez dedi
Kubra001111 cnsblt ama gebeliğin ilk 3 ayına kadar progestan fitil hap veya ignesine başlatıyorlar benim doktorum öyle yaptı
cnsblt Kubra001111 Bana herhangi bir şey önermedi bu tarz akıntıların normal olduğunu kırmızıya dönerse gelmemi söyledi