Mystil25 Kızlar bu 3. Gebeliğim ikincisi kürtaj oldu 3 ay sonra tekrar hamileyim şimdi korkuyorum birazda ne zaman doktora gitmeliyim sadece beta öğrendim kontrol vs için bana ilaç gibi bişey verir mi acaba şu anda tam 4 haftalık
dilaradoyan Mystil25 ben kalp atışını kesin duyabilmek için yani ihtimale bırakmamak için 7-8.hafta arası gitmiştim. 5veya 6da kese oluşup küçüklükten kalp atışı duyulmama ihtimalinden dolayı aile hekimimde böyle yönlendirmişti
Melos006a Mystil25 kalp atışı için bekleme bence git en azından kese görünür kürtaj sonrası sağlıklı bi gebelik mi o belli olur bence git zaten kontroller 4 haftada bir olduğu için bir sonraki kontrolde kalp atışını da duyarsın inşallah annesi 😘
Mystil25 dilaradoyan evet ben de kürtaj olduğum için acaba ilaç verir mi ondan gitsem mi diye düşündüm
Mystil25 Nilayy95 önceki kürtaj geçmişim var ya acaba ilaç kullanmalı mıyım diye ondan emin olamıyorum
dilaradoyan Mystil25 hiç duymadım leke kanama vs özel bi durum yoksa ilaç verildiğini. İçiniz rahat etmezse önce bi aile hekiminizin fikrini alın isterseniz mesafe yakınlığı olarak
Egemom07 Mystil25 sana vereceği folik asit dir. Benim 2. Gebeliğimde 15 haftada sonlandı. İlk 3 ay folik asit kullandım sadece buda planlı gebelik dr um folik asit kullabilirsin demişti gebelik öncesi yeni kullanmaya başladım gebeliğimi de yeni öğrendim 7 8 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum o stresi çekmek istemiyorum💐