Minnakpopus Kızlar soğuk hava buhar makinesi hangisini kullanıyorsunuz memnun kaldığınız hangileri??? Bi kanz ı çok duydum ben ama emin olamadım
atlasinannesi231118 Minnakpopus weewell kullanıyorum kızımın odasında çok memnunum şimdi kanz aldım bebiş için digital olanından memnuniyet çok diye bakalım
TwinsAndBeren Minnakpopus oda nemlendirmek için mi, hastalık için nebulizatör mü? Nebulizatör ise yakın zamanda direct nexus aldım çok memnun kaldım
eceeelmn Merhaba :) ben kanz aldım digital olanından. Bebeğim henüz doğmadı ama evde bı kaç kez kendimiz çalıştırdık odanın neminde artış sağladık..tavsiye edebilirim.
Minnakpopus eceeelmn bende şuan detaylı kanza bakıyordum ☺️ ama bazı yorumlarda nem seviyesini 40 dan yukarı çıkarmadığı falan yazılmış sizdede oldumu bud durum ? Ve de aromatik yağlar da konulabiliyor mu acaba biliyor musunuz
Minnakpopus atlasinannesi231118 ya acaba kutusunda yada içindeki kağıtta aromatik yağ haznesi varmı yazıyor mu
mty Ben weewell kullanıyorum bebeğim daha doğmadı ama yıllar önce kendim için almıştım hala ilk gün aldığım gibi çalışıyor çok memnunum.
Minnakpopus eceeelmn yaa tüh çok teşekkür ederim. Kimisi pamuğa damlatıp koyduk falan demişte bende bazen iyot udi hindi falan yapıyorım diğer oğluma acaba dedim kullanılabilirmi
Talentedmom Minnakpopus kesinlikle yağ koymayın filtreleri tıkayıp makinayı bozuyor bir arkadaşım yapmıştı makinası çöp olmuştu