ozgezcn Doktor 13.haftada decavit ve maltofer isimli iki ilaç verdi günde 1 adet ve tok karna ama gün içerisinde ikisini birden hangi zaman dilimlerinde almam gerekir acaba?
KuzeyinAnnesi41 ozgezcn maltoferi kan ilaçı gece yatarken alıyorum decavitide kahvaltıdan 2 saat sonra kullanıorum canm 22+1im
Gkayra ozgezcn maltefor demir ilacı bende 12haftsmdan beri kullanıyorum ...kahvaltıdan 1saat önce içiyorum biraz bulantı yapıyor ama doğuma kadar kullanacaksin dedi dr.mecburen kullanicam...😊Allah daha büyük sıkıntılar vermesin hanımlar buna şükür 🤗🤗
Yasemincifci ozgezcn bende kullanıyrm 16. Haftamda başladım decaviti sabah kahvaltıdan sonra alıyorum maltoferide iki saat sonra alıyrm ben maltoferi akşamda içiyorum onuda akşam yemeğinden sonra alıyrm
MomBse ozgezcn Maltoferi aç karnına alıyordum devaviti kahvaltıdan sonra maltofer kan hapı olduğu icin aç almak daha iyi diye biliyorum
Mervengin34 Zeyneptosun moltofer demır ılacı o ılacı ıcınce en az bır saa tonce ve sonra sut urunlerı yumurta ve cay tuketmeyeceksınız
ozgezcn Gulsah7171 ben decaviti akşam yemeğinden birkaç saat sonra alıyorum ve çok şükür öyle bir şey olmadı. Sadece büyük tuvaletin rengini değiştiriyormuş sanırım.
Zuhresule ozgezcn maltofer demir ilacı. Emilimin artması için aç karnına içmek gerekiyor. Ben kahvaltıdan yarım saat 45 dk önce içiyorum.
Gulsah7171 ozgezcn evet siyah renge çeviriyor ama bende baş ağrısıda yaptıilaxı ne zaman kullansam baş ağrım oluyor
Zuhresule ozgezcn onu da uyku vaktinde ne aç ne tok halimde içiyorum. Biraz uyku yapmıştı bana. Eczaci bu şekilde kullanmamı söyledi.
Zuhresule ozgezcn eczaneye bi sor istesen. Mesela maltofer ilk zamanlar çok midemi bulandırmıştı gece alarm kur öyle iç dedi çok işime yaramıştı 😄 Yan etkilerini söyleyince kullanım önerileri sunuyorlar 😇
ozgezcn Zuhresule evet içerken biraz mide bulantısı yapıyor maalesef. Hatta çiğneyerek bile içiliyomuş ama yutmak bile işkence🙄🤗