_biranneadayi Kızlar merhaba, Elimin altında olacak, kullanımı kolay, uygun fiyatlı bir dik süpürge önerisi istiyorum sizden Malum çocukla evde çok döküntü oluyor Hemen açıp temizleyebilmek için mutlaka almam lazım😂
Nilayy95 _biranneadayi philips 9000 serisi ıslak kuru 😊 benim yok ama çok sevdiğim evinden çıkmadığım ablam var. Onun evindede ben bile kullanıyorum zevkine 😊 oda çok memnun
Smyye1B _biranneadayi Grundig 5030 moplu model kullanıyorum memnunum oğlumun dokuntulerini güzel toparliyor🫣😅
Alya05 _biranneadayi Benmde gözüm bohş markasına gidiyor oda güzl görüyor mop başlığıda var en sonra fiyatı 15 bin falandı
mehtapbayarr _biranneadayi ay ben tefal aldım. ömrümde böylr güzel supürge görmedim. bel rahatsizlıgım da vardı benim icin cok iyi. şarjı, cekim gücü coook iyi bence
_biranneadayi Nilayy95 aboo baktım da çok şık görünüyor ama fiyatı çok uçuk 😂 Yok yok alamam canım sağol teşekkür ederim😁
_biranneadayi bulutsm 11 bin olmuş. Yorumları da güzel. Çok teşekkğr ederim canım yazdım kenara bu olabilir ☺️💕
Nilayy95 _biranneadayi bende önceliğim o olmadığı için almıyorum🙈 birde evdeki normal süpürge çook iyi çekiyor. Öyle olmasa onu alırdım
_biranneadayi Nilayy95 ya benim de iyi çekiyor ama kaldırıp indirmesi zor oluyo en azından yemekten sonra masanın altını falan süpürmek için istiyorum ☺️
Nilayy95 _biranneadayi ben mesela robot süpürge almıştım oda iyi oluyor bi yandan siliyor ama dikey süpürgemde olsa diyorum 🙈 insanoğlu doyumsuz 😊
_biranneadayi Pembe_bulut mehtapbayarr miniksercemm maihayal haniferesko Alya05 Ya ama olmaz ki hepiniz farklı markalar önerdiniz birinde karar kılsaydınız kafam iyice karıştı😂❤️ Çook teşekkür ederim yine de tek tek incelemeye çalışacam💕
haniferesko Evliğimden beri ısrarlar almadığım Famtom dik süpürgeyi geçen gün aldım. Keşke daha önceden alsaydım. Elim ayağım oldu resmen 😂
maihayal Black dekker markasının dikey süpürgesini tavsiye ederim ben de yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, maşallah güçlü çekiyor başka süpürgeye ihtiyaç olmuyor
miniksercemm Benim evimde kablolu ve robot süpürge var sırf kirintiyi dokuntuyu hızlıca supureym dye Dyson V8 aldm nasıl olsa supurgelerim var yüksek model olmasına gerek yok dedim ama 9 aydır diğer süpürgeleri hiç kullanmadim o kadar iyi çıktı aşırı memnunum şu an 15 bin TL ama geçen ay 12 bindi belki yne kampanya olur ben 9 ay önce 13.500e almıştım
Pembe_bulut Biz bugün bosch ultimate 7 modelini sipariş ettik. Dyson v10 ile bosch arasında kalmıştık ama batarya sorunu yaşamak istemediğim için dyson dan vazgeçtim. Sipariş ettiğim modelin 2 tane bataryası var motoru da 10 yıl garantili daha çok güven verdi bize. 13 bine sipariş ettik
Damlaozzz _biranneadayi kesinlikle fantom al hem hafif pratik fiyatıda uygun bende bi dyson bi fantom var ikisinden de aşırı memnunum ikisinide tavsiye ederim
Ayslyns Bende fakir bolt x plus Aqua var 1 buçuk senedir kullanıyorum şarjlı ve şarjı çabuk bitmiyor bitince de çok hızlı şarj oluyor çok memnunum kablosuz olması da çok büyük rahatlık 😌