Prensinannesi Yamanyaman hayir canim sadece hafif iceri sokarak yapiyorum tamamini sokarak yapan varmis ama ona cesaretim yok 😄
Busranagme Gzmmhmmd yok Can'ım cok kolay . Millet abartıyor . Nasıl ilişkiye giriyor herkes . Acı falan olmuyor . Bu gün doktor kontrolünde kadının biri çığlık çığlığa barıyordu , muayene oluyormus ama gerek yok yani abartmaya
Rumeysaozcan Busranagme sende acımadı diye bir başkasında acımayacak diye birşey Yok ama benim canım çok yandı ağladım da ama bu kişiyle alakalı değil belki çatı kemik dar belki enfeksiyon dan ağrıdı bilemeyiz
Mimiiii Yamanyaman 38+4 bana da dogum aninda catima bakacagini soyledi. Onceden bakinca millet normal dogumdan vazgeciyormus... hic sancim yok henuz. Bebek kanaldaymis. Ara ara karin agrisi oluyor bir de akinti... sizinki nasil? Benimki pek dogacak gibi degil sanirim 😔
Rumeysaozcan Busranagme ilişkide zorlanmadığımı nerden biliyorsunuz? İlk gebelikte başına ne gelicek düşüncesiyle kendimi kasmamam imkansız ama o kasmayla alakası Yok bence kişiden kişiye değişir sen acı çekmezsin ama ben çektim fazlasıyla