bebisliozlem Yenianne3 bencede erkek senesi 🫣 ben bebem 1 yaşına girdikten sonra 2.bebe çalışmalarına başlicam 2025 annelerine yetişemem 2026′dan umutluyum 😂
Yenianne3 plajterligi bendede hep eksi tuzlu freş şeyler yemek istiyorum saçlarım ölü gibi sivilcelendım 😂
agustosboceklerim2 Nimpheloss bir kizim var iki meyveden de tatmak isterim gittiğimizde öğreniriz artık bazıları doğru tahmin ediyormuş yada öyle denk geliyordur 🤣
Nimpheloss Yenianne3 En başından beri erkek hissediyordum. Çin takvimine göre erkek, kese ilk sağ taraftaydı öyle olunca da erkek diyorlar, tesbih testi yüzük testi hep erkek çıktı. Ama eşim bir umutla belki kız olur diye bekliyor 😅
Tuba2144 Benimde 10 Ağustos doğum görünüyor 13+6 da gittim kız bebeğe benzetti özelde değişir mi sizce cinsiyeti 14+6. Haftada tekrar gidicem
Nimpheloss Tuba2144 Yengem 16 haftalıkken ünide profa gitmiş kız bebek böyle olur diye öğrencilerine göstermiş adam. 20. Haftasında seyehate gittiği şehirde bi doktora gitti orda erkek dediler 😅 Erkek doğdu yeğenim.
aysetcdmr_ Yenianne3 inşallah ya herkes diyor ki kesin deselerde inanıp hemen alışveriş yapma diyor sonra değişir belki cinsiyeti yanlış gördük derler diyor
Yenianne3 aysetcdmr_ ben hiç yapmıyorum şuan birde ben erkege mavi kıza pembe olayını cok sacma buluyorum kıyafette desen neyse ama emzik vs illaki 2 renkten biri olcak değil ben mesela gri aldım emzik ve biberonu😂
Lemancnr1 13+4 da erkek dedi doktorumuz şuan 14 haftalığız ☺ alışveriş için detaylı ultrasyonu beklemek istiyorum , kuzenimin bebeği detaylı ultrasyondan bir gün önce erkek olabilir dedikleri bebek kızmış ve onca alışveriş hepsi mavii
Minikmucizem12 Bende 13+3 üm geçen gittim haftası erken diyip tahmınde bile bulunmadı 🥹🥹 çok merak ediyorum bende
aysetcdmr_ Yenianne3 bende zaten ortak renk alacağım ama nereye baksam hep ayırıyorlar kızı erkeğe belli oluyor kız için olan ve erkek için olan o yüzden diyorum yoksa bende zaten genelde ortak renk aldım birkaç şeyi biberon zaten şeffaf emzikte philips avent alıcam ama onda bile hep ayırmışlar kız erkek diye
Nimpheloss Yenianne3 Annem bana hiçbir şey aldırtmıyor. Tek aldığımız şey nem ve sıcaklık ölçer termometre. Bebek arabası, beşik araştırıyorum şimdilik