AdaEcem Ebru1234 bugün 15+1 olduk. ben geçen perşembe özelde öğrendim erkek dedi. Cuma günü de şehir hastanesindeki doktoruma soracağım 🤲🩵 artık sevgililer gününü kutlarım inşallah 😍🥹
Ebru1234 Cicek_bahcesi 3 kişi takip ediyordum 3 ununde oğlu olacakmış. Bana daha çok erkek senesi gibi geldi.
Gulcan0643 1993kubra mide bulantısı ve kusmam sadece çok erken uyandığım günlerde oldu onun dışında hiç olmadı vücudum aşırı kurudu cildim sivilce doldu çok fazla saçım döküldü aşırı derecede iştah artışı oldu canım ne görsem istiyor özellikle tatlı şeyler
Ebru1234 Kocanan kaç haftalık olacaksın carsmba. Bende cumartesi 16+1 olacam kesin olsun dedik bekliyoruz
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom benim kızım doktorum söylediğine göre sol da oluşmuş,17 ocakta kontrole gideceğim doktor a sorsam abartı olur mu acaba ? Sol mu sağ mi diye 😆😂
Eda_Seda 11+4 de erkek demişti doktorum çarşamba ne diyecek bakalım 13+6 yız bugün rabbim hayırlısını vesile eylesin 🙏
fatmanur12390 Eda_Seda ben de 11+3 iken erkek dedi . 13+3 oldum bugün. Bakalım ne diyecek kontrolüm var