mucizemom8 tamam en önce infertilite bölümüne git kadın doğumun hemen koridorunda randevu almıyorsun erken saatte git 8.30 gibi başlıyorlar genel de sonra içeri giriyorsun sana ne kadarlık evlisin çocuğun var mı yok mu yada daha önce kimyasal dahi olsa geçirdin mi geçirmedin mi soruyorlar eğer onlar için uygunsan dosya açmak için eşinden de ürolüjiye gitmeni istiyorlar şehir hastanesi olması şart o da 2 aya en erken gün veriyorlar .en önce rahim filmi için gün veriyorlar sonra adetin 2. Yada 3. Günün de git ki baksınlar o gün kan istiyorlar veriyorsun rahim filmi olmadan genelde başlamıyorlar .rahim filmi de makinaları yeni C kollu ben acı hissetmedim kanamam oldu sonra çok hafif adet ağrısı gibi sancı içine basınç uyguladığı için çünkü .ben kendime gelince bir daha asla orda çekilmem neden diyeceksin acım sızım olmadı fakat sol tüpüm darmış geçiş olmuş ama tam olmamış sonra rahim şeklim darmış T rahim neredeyse üstten basık ama raporumda ise herşey normal yazılmıştı 15 gün sonra rapor için gittiğim de yorumlayan aptal stajyer kadın doktor ise sol tüpünden tam geçiş olmamış kastın mı dedi evet biraz dedim sonra ilaç bazen içeri girip çıkıyor dedi neyse sana daha önce T rahim diyen oldu mu dedi yok dedim ilk kez çekindim film burda dedim tamam tamam neyse Emara gerek yok dedi sordum bir problem var mı yok dedi çıktım eve geldim 1 sene bebeğim olmadı o ay adet görmeden gebe kaldım dış gebelik oldu hem de sol tüpte özel takipliydim orda ki doktor da anlayamadı beni 10 gün sonra gel diyerek eve gönderdi o da malın tekiydi 3 litre iç kanama ile acillik oldum o tüpüm alındı kaldım tek tüple çok şükür gebelik oldu sonra ama o da boş gebelik oldu .Sonra öğrendim ki filmleri yorumlayanlar radyologlar genelde otomatik yorumluyorlarmış İstanbul da yani film çeksen bile burda sor sonra bir kaç güvendiğin doktora sor .