Nurem20 Selam 👋🏻 kızlar gecikmenin üçüncü günü bugün sabah predictor test yaptım negatif dün freely ve dys doctor testlerde silik çıkmıştı kan mı versem beklesem mi kafam karıştı yoğun kasık ağrım var adet olacakmışım gibi bile kaç gün daha mı beklesem bu ay tüp bebeğe başlayacaktık 🥲
mucizemom8 Nurem20 days doctor güvenme canım 5 gün önce banada pozitif verdi ama regl oldum berbat bir test o
FRVP20 Nurem20 bat kaçtı sizin benimde Bat 7 daha olmadım gün içinde test yaptım beli belirsiz silik bir çizgi çıktı ama umutlanmamak adına yok dedim kendime eğer salı gününe kadar olmazsam sabah ilk idrarla telrarlıyacağım testi
Nurem20 mucizemom8 ay evet konuşmuştuk sizinle testler artık hiç güven vermiyor bir kaç gün bekleyip kan vereceğim ben
mucizemom8 Minik_04 ben miratech gebelik testiyle öğrenmiştim üçüncü gebeliğimi ve doğru sonuç vermişti
Demirleblebi Benim de bugün itibariyle reglim 3 gün geç kaldı. Göğüslülerim sızım sızım sızlıyor, bel, kasık ağrım var. Yarın test yapayım artık diyorum ama hangi marka test önerirsiniz.