Mervecelik190518 Kızlar bu tesadüf mü bilmiyorum erkek bebekleri ilk ultrasonlarda bakınca sola doğru tutunmış Sekilde çıkıyorlar (karına göre sağ) cinsiyeti bilenler bebeklerinin ilk ultrasonları ı atabilir mi gerçek mi tesadüf mü merak ediyorum
obiranne3 Mervecelik190518 demene göre ne oluyormkız mı erkek mi. bi kaç gün sonra cinsiyet öğrenicem bakalım doğru çıkıcak mı:D
obiranne3 Mervecelik190518 azevvel attım alttan çekilmişti. https://mutluresim.com/image/IMG-2010.15AsFH bu normal karından bakılan
SeverBurcu Mervecelik190518 benimde soldaydı teorinin adı ramzi teorisi %90 doğruluk payı olduğu söyleniyor bazen orda da oluyor yanılma payı o yüzden oluyor oda %10 luk işte
Mervecelik190518 Imasleeper evet ya gerçekten çok tuhaf burda ilk ultrason dan tahmin yapan arkadaşlar var bende dikkat ettim Bi araştırayım dedim gerçekten doğru çok şaşırıyorum 😆
Aslaninannesi_ Bak sağda minik bir şey suan 37 haftalığız oğlum olacak doğru mu bakabilirsiniz buradan
Mervecelik190518 obiranne3 valla benmde kız tarafında cinseyi öğrenmedim ama yüksek ihtimal erkek bende merak ediyorm 🤣🤣🤣
Sumeyra94 Merhaba kızlar ben anlamadım kız diyen var erkek diyen var nasıl anlıyorsunuz elimde en son 7+6 ultrasonu var anlaşılabilir mi