cauuv1 Hamilelikten dolayı koku hassasiyetim var yemek yapamıyorum midem bulanıyo diyerekten tüm yemekleri eşime kitliyorum allah razı olsun hiç sesi cıkmadan yapıyo bebegime de o hazırlıyor iyi ki var 😂❤️🙏🏻
Esum48 pnar-06 dogumdan sonraki ilk zamanlarda esim ise gidio eve geldiginde cocuk huysuzdu durmadi kucagimdan inmedi yemek filan yapamadim diyodum ya disarda yiyoduj ya eve soyluyoduk 🤣🤣🤣 dinliyoruz ama yargilamiyoruz 🤣🤣🤣
avnur Kayınbabam bize geldi. 300 lira çocuğun eline para verdi . Kızım param yok sen 50 lirasını geri ver dedi. Adım gibi biliyorum ki paraları var yine de ses etmedim tamam dedim. O sıra eşim markete gitti kayınbabam tuvalete girdi. Bende mutfakta kahvaltı hazırlıyorum Allah’ın işi ya çocuk kayinbabamin cüzdanı elinde gördüm ve içinden resmen tomarla para görünüyor. Şok oldum çocuğun parayı dagitmasina izin verdim hatta biraz da yardım ettim 🤭 tam o sırada zil çaldı kapıdan eşim girdi lavabodan kayınbabam çıktı önlerine serilmiş bir sürü para herkes şok. Bende usulca baba çocuk cüzdanını dağıtmış deyip paraları toplayıp eline verdim . 😄 Güldüğüme de bakmayın arkadaşlar o kadar can sıkıcı bir durumdu ki o an adamı evden atasim geldi de neyse dedim her zaman ki gibi sabret saf kızım.
Merve-betul Ftmnnr dokunmamalisin hamileyken zaten ete bende bulaniodum eşimle kayinvalidem yapiyoalrfi😄
Ftmnnr Merve-betul benim öyle takintilarim yoktur dokunmamam gerektiğini de bilmiyordum işime yaradı 🤣
1kopek1bebek pnar-06 itiraf ediyorum son çalıştığım yerde kovulmak için elimden geleni yaptım ve kovuldım tazminatımı üzerine işsizlik maaşımı aldım 5. Haftamda oldu tüm bunlar şuan 19 haftalık hamileyim evde yatıyorum kocamın haberi yok bu çabalarımdan tabi 😂
Nurellaaaaaaa1212 Dilankrca mısır nişastasını folyoya iyice presle 30 dk fırında beklet 150 derece cıkarıp fırına at. Aynı o duvar alçıları gibi kıtır kıtır oluyor bütün hamilelikte böyle yedim. Deterjanları falan yemek istiyordum
5134 Peki dinledim okudum yargılamadim da kolonu yiyen bacım sana çok güldüm insan onca nimet arasında kolonun tadına bakması inşaallah başıma gelmez😁😁🤭
Merve-betul Ftmnnr ette olabilecek bakteri yada parazit varsa farketmeden vücuduna girer o da zararlı bebeğe ben hem bulaniyodum hemde korkuma elleyemiyodum elliceksen illa eldiven kullanmalısın bıyerde okumuştum dediğin gibi işimize de geliyo yükümüz hafifliyo😂
Namiren İlk hamileliğim ve evlenir evlenmez ilk aydan hamile kaldım ve açıkcası 1 sene daha düşünmüyordum kabullenmesi çok zor oldu kulak problemim var ameliyat olup sağlıklı olup düşünüyordum ama öyle olmadı şuan 20. Haftadayım ve bazen bebeğim hissetti mi diye düşünmüyor değilim ve üzülüyorum sanki onu istememişim gibi ama öyle değil şimdi alıştım artık varlığına
1Ali Yani anım aklıma gelmiyor ama huyum var, bir ortamda sevmediğim biri varsa yada hoşlanmayacağım bir davranış oluyorsa hemen yüzümden belli oluyor asla tutamıyorum kendimi. Eşimin bir deyimi var millete b*ka bakar gibi bakma diye 🙈