Aleyy_53 Dıkkat ediliyormu acaba hani erkek doktor olsa bile şansa yaptıran doğumu erkek hemşire oluyormu
E_T Aleyy_53 bence ediliyor eşlere bile 10 dkk veriyorlar oda bebeği görsün diye ilk doğumum da gece boyu sancı çektim her fırsatta koridor da gezdim hiç erkek hemşireye denk gelmedim hep kadındı
Liimon cilginhatun evet erkek doktor ve hemşire oluyor. Ben doğumhanenin aciline girmiştim erkek vardı o baktı. Devlette şans işi doktor seçemiyorsunuz kim nöbetçiyse
mesudeislam cilginhatun cilginhatun kız büssürü var Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinr gel gör başakşehir aynı şekilde gözümle gördüm
cilginhatun Busramnida 2 farklı devlette doğum yaptım asla yoktu ne doğum serviside vardı ne dogumhanede
Busramnida cilginhatun bende aynı şekilde 2 normal doğum yaptım kadın doğum hastanesinde ama benim vardı ☺️
cilginhatun Busramnida hiç duymadım da görmedim de doğum yapılan bir yerde erkek olması imkansız yani siz servisten mi bahsediyorsunuz dogumhaneden mi
Busra1921 Busramnida siz servisten bahsediyorsuniz evet vardır Doğumhane de olmaz ama inmek isterse servisten inmiştir doğumhane de doğumu görmek ve öğrenmek için yoksa erkek ebe yok erkek hemşire vardır
Busramnida cilginhatun yani ben Ankara’da yaptığım için vardı servis değil doğumumda vardı hatta ben çatır çatır doğururken yönlendirme yaptılar 😂
Aylaa123 cilginhatun niye imkansız olsun gayette erkeklerde var benim kız kardeşim ebe erkeklerle birlikte doğuma giriyorlar 😂
zmz5857 cilginhatun siz şanslıymıssınız malesef ebeden asistana kadar erkek yoğunluğu var Zeynep kamilde. Hatta erkek istemiyorum mümkünse kadın olsun dediğim için yobaz gözüyle bakılıp hastaneden çıkmamı istediler :)
Aslaninannesi_ cilginhatun var canım benim kuzenimin ilk eşi doğurdu zeynep kamilde erkek girmiş doğuma
cilginhatun E_T aynen öyle hep kadın oluyor dogumhanede mahreme dikkat ediliyor bizler bile odamizdan çıkmıyoruz heryerin kadın olmasına rağmen erkeğin de olacağına inanmam yani 😅
cilginhatun Busramnida çok tuhaf bilmiyorum yani inanmak gelmiyor içimden dogumhaneye eşleri bile almıyorlar yanımıza erkek ebe de neyin nesi yani
Busramnida cilginhatun yani arkadaşım doğumu yapan benim o anı yaşayan benim ister inanın ister inanmayın ne diyim ki ama benim vardı doğumum da
Busetacir Aleyy_53 sanırım hastanesinden hastanesine değişiyor, muğlada vardı ama istanbul sultanbeylide yok. Hastanenin bulunduğu yerin demografik özelliği ile de ilgili olabilir
Aleyy_53 Özelde bazen oluyormuş erkek hemşire devleti yapsam özelde mi dıye karar veremedım de devlette odalar nasıl oluyor peki bılgı verırımısınız kadına gitseniz bile şansa erkek doktır olabılır dimi
Busramnida Aleyy_53 devletin odaları güzel evet şansa hangi dr. denk gelirse nöbetçi erkek dr.lar da olabiliyor
cilginhatun Busramnida ebede değil bi kere hemşire dogumhane de hemşire olmuyor ki 😅😅😅😅 hepsi ebe onların
Busramnida Aylaa123 ay nihayet sesimi duyurabildim yani canlı canlı doğumu ve o anı yaşayan benim imkansız diyorlar ne diyebilirim ki 😂