Selim_Alparslan Aleyy_53 dogum yapan tanıdığım yok ama çok kaliteli bir hastane. Cocuk ve kadın doğum üzerine 1 numara . Oğlum hasta olunca büyükçekmeceden oraya gidiyoruz. Şuan hamileyim keske yakın olsa orada devam etmek isterdim ama maalesef çok uzak oluyor .
5134 Aleyy_53 Ben yaptım 2011 de birde 2017 de çok memnun kaldım hemşire Dr lar çok iyiydi Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.2015 te yakacık ta yaptım memnun kalmadım.İnsaallah bu bebişim de Zeynep Kamil de düşünüyorum nasipse🤲☺️
Damlada2208 Google da arastırmıstim doktorlar ve hemsireler cok kibirliymis insan gibi muamele yapmiyorlarmis bi arastirin isterseniz zaten hassas oldugumuz icin ben tercih etmedim orayı
Onurbanuu Bizim orda kuzenım ebe suan ve cok ıyı ılgılenıyolar dıye soyluyor yanı her konuda ılgılenıyolarmıs
Zemree28 Lehrerin40 bende Zeynep kamil takipliyim uzun zamandır Mehmet Can keyfoğluna gidiyorum memnunum tavsiye ederim her doktor içeri eş almıyor ben içeri eşimle giriyorum ayrıca ilgili bi doktor tavsiye ederim