kuby Nananan Aslgn panik olmanız için değil taş gibi karın sertleşmesi acil bir durum olduğu için söyledim allah korusun son haftaları plesanta ayrılmış olabilir bebekte bir sıkıntı olabilir vs. yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişiz ne kendinizi ne de bebişlerinizi riske atmayın 💖
Endoplazmik m_mervee ben de hastanede oluyor ama bu karnım bi tarafa toplanmıştı yamulmustu o sertleşme mi oluyor
kuby Aslgn Ahsen-01 doktorunuza sorabilirsiniz 😊 tek bir taraf sertliğinden bahsetmiyorum karnın bütünün taş gibi olması sorun bakalım ne diyecek
Ahsen-01 Aslgn bu haftalar da çok normal canım artık yerleri iyice daraldı hareketlerino normal et bir dus al çok acıtıyor ise bende 40+0 sürekli onaekilde sertleşiyor can acıtıyor ama ilerleyen bir durum olmuyor kendini hazırlıyor bebisler
Ahsen-01 kuby eve git diolar bizim burda devlet Hastanesi’nde canım nst de de bişi çıkmayınca Bebek iyi tamam diolar yolluyorlar ne yazikki
Ahsen-01 Aslgn aaa maşallah cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti neler oldu şuan nasılsın bebeğin nasıl anlat kiiz anlat 😂😂😂