Mommirac Merhaba hanımlar bir hafta once özelde Perinatoloji doktoru beyin sıkıntısı kafa tasi sorunlu demisti sonlandirmak. İstedi ben izin vermedim devam ediyorum anlayan varmi bu sekiller nedir altaki resimdeki yuvarlak dairler. Nedir
Nilayy95 Mommirac sağ üst köşede üç noktadan resim yükle seçeneğinden resim yükleyebilirsin resim görünmüyor cnm
Girlmama Mommirac benim bildiğim kafatası doğumdan 2 yaşa kadar gelişmeye devam eder çok erken bir tanı gibi geldi bana ki hamilelikte beyin gelişimi falan tam 30. haftada tamamlanır imkanın varsa özel kliniğe git ama doktorları araştır nerden mezun olmuş nerelerde çalışmış
Mommirac Girlmama bana dedi beyni akmis kafatasina ozel. Doktora gittim once medicalparka gittim sonra baskent Perinatoloji doktoruna gittim orda oyle dedi 15 haftaya kdr devlete gittim orda hic. Birsey söylenmedi tekrar ayni devlete gittim. Bu olaydan sonra dediko evet kafada bir tuhaflio var ama teshis koyamam ultrasyona gonderdi dedi ordada sorn çıkmamış kafam cok karisti bu yüzden
Girlmama Mommirac peki buna başka yöntemle bakılmıyor mu kesin tanı koyabilecekleri bir işlem var mı araştırdınız mı
Mommirac Girlmama var ama maddi durumum cok yetersiz esim çalışmıyor bekli-yorum bende devlet ultrasyonuna gidecem birde riskli gebelik bölümüne beklicem rabbim hakkımda hayırlısını versin 😔