mihraninannesi02 Kızlar bu sabah kalktığımda sapsarı bi akıntımın geldiğini gördüm ve fazlaydı bu ne demek nişan kahverengimsi pembemsi diye duymuştum
Mrsacar mihraninannesi02 benim ilk gebeliğimde nişan geldi mi gelmedi mi fark edemedim o yüzden nasıl bişey bilmiyorum ama sarı akıntı genelde enfeksiyon diyor doktorlar bu konuyu doktorunla konuşman daha sağlıklı olur.
Cihan145 mihraninannesi02 bende 38+1 deyim bende de aynı şekilde sümüksü sarı bir akıntı geliyor birkac gündür yarın kontrolüm var vajinamda çok fazla ağrı var
Mrsacar mihraninannesi02 rica ederim umarım enfeksiyon vs yoktur az kalmış doğumuna zaten sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah 🤲🏻🥰🧿
mihraninannesi02 Cihan145 benim de adet gibi ağrı giriyor karnıma vajinama da nadiren giriyor o sarı akıntıyı çözemedim ama 🥲
Eylul41 mihraninannesi02 haha demekki nişanmiş. Benim sari akintim hep var hamilelik onceside sonrasidada oldu halada var 34 e geldim bazen yani nişan olsa onuda anlayamam ki 😀
mihraninannesi02 Eylul41 bence nişan değil de nişanın gelmesinin habercisi doğumun yaklaştığının göstergesi ben öyle düşünüyorum 😅 nişan pembemsi kahverengi gibi olurmuş