Anonim_kullaniciiiii Çok cinnet geçirdim bağrdm reglime 7 gün var hamilelik şüphem vardı regl geçmeden düşük yapa bilirmiyim çok kötüyüm
miroscumm Anonim_kullaniciiiii hamileyseniz bebeğiniz sağlıklıysa cinnette geçirseniz tepinsenizde bir şey olmaz merak etmeyin
Musilk-1 Anonim_kullaniciiiii eğer gebelik olduysa bununla düşmez her koşulda doğar sitres yapma ben bir haftalık hamileyken şiddetli bir dayak yemiştim doğuma kadarda sürdü şuan kızım 19 yaşında
Mrsacar Anonim_kullaniciiiii öncelikle gebelik testi alıp şüphenizi doğrulayın bence sonrasında eğer bir gebelik varsa doktora gidip muayene olun ve mümkün olduğunca stressiz bir hamilelik geçirmeye çalışın bazen şartlar zor oluyor evet ama eğer hamileyseniz en azından ona göre davranırsınız mümkün olduğunca dikkat edersiniz.
AslanBebeginAnnesi Anonim_kullaniciiiii canım adet gecikmesinden önce yaşanan olumsuz şeyler bebeği etkilemiyor genelde inşallah sende de öyle olur 🙏🏻 ben ilk çocuğumda hamile olduğumu bilmeden ağır spor yapıyordum mekik çekiyordum ve alkol almıştım çok şükür etkilenmedi bebek
bulutsm Sağlıklı bir gebelikse sanmıyorum Ama yine de stressiz sakin geçirmekte fayda var gebelik şüpheniz varsa