Kızlar 38 e kadar normal doğum düşünürken son hafta sezeryana karar verdim mecburi değildi sebepler vardı diyeyim.Dğn sabah ameliyata alındım.Açıkçası bu doğum anında uyuşmadım hissettim diyenler beni çok korkutmuştu .Sonra iğne çok acıtıyor diyenler bi de sondadan aşırı korkuyordum .İnanılmaz korkulu gibi şekilde girdim ameliyata doktorum çok iyiydi hep destek oldu iğne yapılırken falan. İğne bence öyle çok acıtmadı normal iğnelerden daha az diyebilirim bağırmadım bile.Sonra sonda takıldı daha tam anlamıyla uyuşmadığım için o an minicik hissettim ama çok az .sonra kesmeye başaladılar .İlk etapta inanılmaz midem bulandı başım döndü kafamı havaya doğru kaldırıp buhar verdiler iyi geldi tansiyonum düşmüş hemen düzeldi 5 Dk da .Ama o arada kusuyorum dedim durdum . Sonra kendime geldim 5 Dk sonra da bebek çıktı ağladı .Zaten bu hissi açıklamaya çalışmayacağım tarifsiz. Sonrandoktorun işi bitti bu 15 Dk bebeğin işlemleri yapıldı kilo vs yanımda bebek çıkarıldı bi 15 Dk da hemşire bana pansuman yaptı . O kısım kötüydü hani dokunulduğunu falan hissediyorsun her aşamada doktor yaparken de ama asla asla ağrı hissetmiyorsun ben ağrı hissettim diyenleri yanılmış buluyorum tam olarak hissetseler dayanılması mümkün değil bence çünkü sonrası ağrısı bile dayanılmaz.Neyse hemşire pansuman yaparken ben titriyordum ama öyle böyle titreme değil kötüydüm normal dediler tansiyonum düştü yine buhar verdiler vs. Çıkardılar ameliyattan sonra sondanın çıkışından çok korkuyordum uyuştırucun etkisi bayağı geçtiğinde çıkardılar ama uyuşmuş halinden daha az acıdı inanılmaz kolaydı hiç korktuğum gibi olmadı şok oldum.Sonrası ağrılar başlıyor zaten ilk çok kötü ağrıdı etki geçince iğne yaptılar ağrı kesiş hem serum hem kalça onlar iyi geldi biraz .İlk ayağa kalktığın an gerçekten canından can gidiyor ama bnce dayanılmaz ağrılar değil .yaşamadım ama normakndoğumun çıkışından daha kolaydır gibi geliyor bana anlatımlara göre.Ama bunu diyorum kendine güvenen sonrası eziyet çekmek istemiyorsa kesinlikle normal doğum yapsın cidden zor 3 kişi bekledi başımda yataktan kaldırmak bebeğe bakmak içşn vs bebeği kendi kendin kalkıp alamıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun ben çok nazlı olmadığım için uyuşukluğum kalktığı gibi bol bol yürüdüm iyi geliyor cidden ama gece yatınca yine kötü oldum sabaha mesela yatakta doğrulamıyor bile insan.zaten sağa sola dönemediğin içinde uyumuyorsun toplam bi saat bile uyumadım .Sütüm de 7 aydan beri sıvı geliyordu zaten doktor çok gdeğerli bu dedi sık sık emdiriyorum göğüslerim bi günde inanılmaz ağrıdı ama bebek bununla doymuyor tabi doktor mama da ver sütün dolup taşıp gelene kadar yoksa bebek sarılık olurmşekeri düşer dedi şırınga ile mama veriyorum .bunu da hastane odasında kaynanam ve annem diper odada çocuğa bakarken yazdım beni uyu diye yalnız bıraktılar ama uyuyamadım tuvalet va gelmesinden 😅