ElifMasalll  merhaba ben dün test yaptım çift çizgi çıktı sonra onu suya tuttum bu şekilde oldu kuruma çizgisi mi gebelik mi yardımcı olur musunuz
Melisafurkann ElifMasalll var canım maşalllahh ❤️ darısı bize olsun inşallahhhh herhangi bir takviye falan almış mıydın
dilaradoyan ElifMasalll nereye su tuttunuz anlayamadım. Testi yaptığınızda çizgi ne durumdaydı testin üstünde yazar 5-10dakika içinde çıkan çizgi esastır. Siz ertesi günkü testi attınız
ElifMasalll bulutsm bende gereksiz umutlanmak istemiyorum ama bu ümit da güzel kan vermeye Cesaret edemiyorm
ElifMasalll Melisafurkann inşallah vardır canım ahicbir takviye almadım iki yıldır deniyoruz rabbim sana da bana da tüm bebek isteynlere de nasip etsin inşallah canim
ElifMasalll dilaradoyan aynen ben test yaptm evden çıktım geldiğimde çift çizgi vardı sonra burdan araştırdım şu tuttugunda kayboluyorsa kuruma cizgisiymis ama benimki kurumadi
Seraymesut ElifMasalll benimde öyleydi sabah dün adet sandım ama deil galiba kahve rengi lekelenme oldu bı daha olmadı 2 Ocak ta oldum adet baskanoadim 27 sinde ovülasyon pozitif ti 12 gün sonra lekelenme oldu