Sema_3858 Brgmde bende öyle oldum artık uyku uyumaz haldeydim doktoruma şuruplarım bı işe yaramadı söyledim o da bana lansor yazdı dünya varmış dedim özellikle son aylarda çok artıyor reflü maalesef
nisaakb Brgmde çiğ organik tahin internetten aldım mide koruyucu gibi sabah aç karnına için şifa olsun
Sema_3858 Brgmde o kadar ikiye ayrılmış ki doktorlar bu konuda bende bilmiyordum bana kullanılıyor dedi ama son çare olarak veriyorlar önce şurup felan ben 4 5 şise bitirdim asla fayda etmedi
Sema_3858 raziyebal_16 canım gaviscon şurup rennie Duo var bı onları dene soğuk süt tahin sade soda bunları dene denemediysen baktın hala geçmiyor doktoruna bildir bunu belki verir lansoru ben 31. Haftada dayanamaz hale geldim önceleri şurup yatıştiriyodu ama 31. Haftaya geldim gibi reflü atak yaptı öksürük mahvetti beni
Sema_3858 raziyebal_16 yüksek yastıkla yat yediklerinede biraz dikkat et umarım geçer çünkü daha yolun yarısindasin çok geçmiş olsun
Brgmde Sema_3858 soğuk süt bi ara iyi geliyor gibi hissettim şuan denemeye korkuyorum oda psikolojik arttırıyo givi geldi Haftamdayım zaten bişekilde beslnmeye dikkat edip sabretmeye calısacsğım Ama öksürtüyor artık ya
Brgmde Sema_3858 şuan nasıl öksürüyorm kasıklwrım acıyor gören bronşit zannedecek göğüs polikliniğine gittim bir ay önce ordw öğrendim reflüsün dedi. Geçmişti şimdi tekrwr başladı bakalım birşeyler denyeceğim gene
Meryemld Ben 12+2 haftadayım. Bendede reflü var tüm gün öksürüyorum, hamilelikte başladı bu şey🥲🥲🥲 çözümü kusmakta buldum. Başka hiç bir şey işe yaramıyo. Yiyip yiyip kusuyorum.